Nov 4, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab Nyhedsbrev | 3. November 2017 | ~ JFK NEWS: REVELATION 3/11/2017 ~ | Blogger: Poster blot et lille uddrag fra nyhedsbrevet... | (In english:) Can you get sacked for no reason? You can get fired from the Danish Folkeskole (English: people's school), as a teacher, if you claim that 2 planes didn't take 3 twin towers down (WTC 1 and 2 and WTC 7). School teacher: "Today I have been fired as a teacher in a 9th grade (9th, ( lettet I) for Innovation) at Kirkebjerg Public School in Vanløse. I have taught as Primary teacher in the subject of Innovation, and has been a teacher in Mathematics, Science and Danish. Reason for termination -- To show this video on a Science / Innovation class (VIDEO: Compiled Footage of Building 7's Collapse)... |Compiled Footage of Building 7's Collapse


Det er fyringsgrund i Danmark, hvis man som lærer siger, at 2 FLY kan ikke få 3 TÅRNE til at styrte sammen. 


Nedenstående fra en folkeskolelærer:
“Jeg er idag blevet fyret som underviser i en 9. klasse (9. I, I for innovation) på Kirkebjerg skole i Vanløse. Jeg har undervist som hovedlærer i innovation, og været hjælpelærer i matematik, naturfag og dansk. Fyrringsgrund: At vise denne video på en naturfags/innovations liniedag. https://www.youtube.com/watch?v=bWorDrTC0Qg
Editors note:
Kun JFK vil gøre op med "Papegøje"-pensum og sikre at børn og unge mennesker bliver undervist i Trivium og bliver lært at tænke kritisk. Se vores undervisningspolitik mærkesag nr 24 på www.jfk21.dk under partiprogram.

Send en vælgererklæring til JFK. Send en tom email til folketingsvalg@jfk21.dk og aktiver linket du modtager en uge senere.

Kommentar fra medlem af JFK:
Sørgeligt men ikke overraskende, læser på lærer uddannelsen, med linie fagene historie og samfundsfag. Forbløffende hvor lidt disse undervisere ved. Ikke en kender eller har hørt om operationerne, Gladio, mockingbird, papirclip Osv. For et par uger siden kaldte vores samfundsfags lærer, (som i øvrigt er byrådspolitiker for de radikale venstre) chemtrails for konspiration og at det var tossernes nye ynglings historie, men at det bare var fra almindelig fly, og hvis det var noget der blev gjort, havde det ikke været en hemmelighed. I kan nok tro han fik en lang næse da jeg lige fik taletid på klassen og kunne fremvise dokumentation på at det er ægte og at CIAs director har indrømmet geoenginering, og at de har gjort det i flere år. Derudover måtte jeg også overbevise vores historie lærer om at CIA var bagmænd bag statskuppet af Mohamed Mossadig, som han mente var noget være konspirations snak, og at USA aldrig ville vælte en folkevalgt leder. Jesus fucking Christ. Men kan trøste jer med at flere studerende begynder at vågne op. De har sku heller ikke andre muligheder når de skal døjes med mig de næste par år.

Kommentar fra en anden JFK'er:
Og elever bliver dumpet , hvis de fremlægger anden udlægning end den officielle. Det var hvad min datter blev informeret om af sin lærer.
Kommentar fra JFK'er:
Lige en kommentar for sjov, bare for at vise, at problematikken er bredere end politiske spørgsmål: Jeg måtte i 2007 stå til tjenestelig samtale på skoleinspektørens kontor, fordi jeg som lærer i en kristendomstime havde sagt, at jeg troede på engle. To mødre havde klaget over mig, og min leder bad mig om ikke at udtale mig mere, på trods af, at alle store hovedreligioner i verden omtaler og afbilleder englevæsner. Men JEG måtte ikke sige det samme. Spirituelle emner er også farlige for dem, der ønsker at kontrollere. Selv paven udtaler, at det er farligt og ikke ønskeligt, at den katolske kirkes medlemmer skaber en personlig forbindelse til Jesus. Den vil de gerne selv forme og styre.
------

Til de der interesserer sig for facts, KUNDSKAB og visdom er her to EVENTS:


”Det Syvende Tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden”

v/ Niels Harrit, lic.scient., pens. lektor, Københavns Universitet

Mandag d. 6. november, 19.30 – ca. 22.15

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, Christianshavn.

https://www.facebook.com/events/180497225846960/

Entré 50,- kr. Pensionister og studenter kr. 20,-


----------------------

Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*

Dette er et lille uddrag fra nyhedsbrevet...... (..)

Der er 1902 modtagere af dette nyhedsbrev, som alle har sendt en støtteerklæring. 1304 har aktiveret vælgererklæringen. (Herudover har godt 400 unsubscribed). 260 støtter JFK økonomisk i form af medlemsskab, donationer og køb af marketing materiale til dato med i alt kr 106.000,- siden vi gik i gang for 16 måneder siden.

Vi har brug for al den støtte, vi kan få økonomisk og med at skaffe donationer og vælgererklæringer, samt at lave arrangementer som de to succesfulde i Randers og Middelfart.

JFK har 31 mærkesager, der alle er designet til at give mindst 51% stemmer i en folkeafstemning, selv med de nuværende medier og det verdensbillede danskerne er blevet præsenteret.

Alle sager gavner JORDEN, giver dig mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr eller natur, samt er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom.

Vi klør på for landets ve og vel, vi har brug for din støtte og hjælp. Første mål er 20.000 vælgererklæringer. Vil du være med? Kan du gøre mere?

Venlig hilsen

Mads Palsvig, formand