Oct 20, 2017

Nyhedsbrev fra Fair Bidragssats | 19. Oktober 2017 | Konkurrencerådet: Bidragssats steg uden grund | Blogger: PS: Husk: Høring på Christiansborg, arrangeret af Inger og Hans Jørgen, støttet af Fair Bidragssats. Det sker torsdag den 9. november klokken 15.... |


Arbejdet med Boligejernes RK er i gang

Arbejdet med Danmarks nye kreditforening er i gang.
Sammen samlede vi 720.000 kroner ind til Boligejernes RK.
Som medlem af Fair Bidragssats har du været med til at støtte indsamlingen med 45.000 kroner der blev givet som dobbelt-op på medlemmernes egenbetaling.
Måske var DU også selv én af de 1962 danskere, som støttede indsamlingen?
KÆMPE tak for støtten.
Arbejdet med at sikre, at ansøgningen til Finanstilsynet kommer i hus kan følges på Boligejernes RK 
Valgkamp til Nykredits repræsentantskab

I foråret 2018 er der valg til Nykredits repræsentantskab i Vestjylland og København / Nordsjælland.
Hvis du er klar til at engagere dig for foreningen, og for at sikre uafhængige repræsentanter i Nykredits øverste ledelse (repræsentantskabet), så send allerede nu en mail til os på info@fairbidragssats.dk med dit navn og din adresse.
Her i efteråret samler vi en gruppe til at tage kampen op i de to områder. Louise Andersen, næstformand i Fair Bidragssats og medlem af Nykredits repræsentantskab - valgt ved kampvalget i Odense - svarer gerne på spørgsmål hvis du kunne tænke dig at engagere dig i valget. Du kan læse mere i hendes opslag på Facebook-gruppen (kun medlemmer).


Erhvervsordførere vil høre DIN mening om Konkurrencerådets anbefalinger. Den kan du give HER.Den 18. august 2017 udkom Konkurrencerådets længe ventede rapport om konkurrencen på realkreditmarkedet i Danmark. Og konklusionerne er, i store træk, at der IKKE er konkurrence nok på realkreditmarkedet i Danmark.
Det skriver de i en 175 sider lang rapport, som du kan læse her.
Du kan også lytte til konklusionerne i Konkurrencestyrelsens udsendelse her.
Desuden har de skrevet 16 anbefalinger, som vi er meget enige i. Vi har også flere tanker om, hvordan man kan sikre kunder / boligejere fremover og sikre fair konkurrence i realkreditmarkedet.
 

Hjælp os

Vi har skrevet vores forslag sammen med Konkurrencerådets 16 anbefalinger på vores hjemmeside. Her kan DU gå ind og vurdere, hvilke DU synes er vigtigst. Resultatet bringer vi videre til politikerne, som dermed får en fælles stemme fra boligejerne med i bagagen, når de skal tænke på, om der er brug for lovgivning. Det synes vi, der er.Rapportens ord om bidragssats


Herunder kan du læse opslag fra vores Facebookside. De handler om, at stigningen i bidragssats i 2016 var helt hen i vejret. Læs dem selv ved at klikke på dem (kræver at du er på Facebook). Eller læs vores nyhed på hjemmesiden.Andre populære nyheder fra Facebooksiden:Husk: Høring på Christiansborg, arrangeret af Inger og Hans Jørgen, støttet af Fair Bidragssats. Det sker torsdag den 9. november klokken 15. Der er kun 150 pladser til tilhørere, tilmelding koster 100,- kr. og kan ske her.