Oct 13, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab | Ugen der gik FREDAG den 13. | Blogger: Blot et uddrag fra Deres nyhedsbrev... JFK21 blev (u)officielt inviteret på Det Fri Gymnasium, Kbh N, og Deres "Konspirations-cafe". Her kan et parti med 31 flere mærkesager til gavn for Danmarks og hele verdens befolkning end resten af partierne i Folketinget til sammen få lov at tale for en skøn engageret skare af kvikke søde unge mennesker. Det var en sand fornøjelse. Magthaverne benytter dette trick hele tiden, at sætte prædikater på systemkritikere: øgenavne som "Racist", "homofob", "islamofob" og "konspirationsteoretiker". Trist at det er et faktum at så mange mennesker, der tror de er rationelt tænkende, beslutter sig for at falde for den slags meeeeeget let gennemskuelige kneb... |



UGEN der gik fredag den 13.

I går var JFK på et gymnasie og tale om pengeskabelsen og vores politiske mærkesager for første gang siden vi startede for 15 måneder siden. To emner jeg ville have troet, der ville have været en hel del større efterspørgsel efter, end der har været. 

"Konspirations-teoretiker"

...ville jeg sikkert "haha"-leende have kaldt dig, hvis du havde sagt til mig, at der ville gå 15 måneder fra partiets stiftelse, til JFK første gang blev præsenteret på et gymnasium. Jeg forstår at alle andre partier non stop besøger landets gymnasier, hvorfor ikke JFK? Er det en konspiration?

Eller hvis du havde sagt, at der ville gå 19 måneder fra dette foredrag i Kedelhallen på Frberg foran 1000 mennesker den 26. januar 2016 før eet eneste gymnasie mente, det var relevant for de unge mennesker at høre om, hvordan pengeskabelsen REELT foregår!:


Spoiler alert:
Den foregår IKKE til gavn for dig og din familie, let me give you a clue!
 

Banking Scams explained by Mads Palsvig (English Subtitles) 26 Jan 2016





Men stor tak til Keith og Pelle på Det Fri Gymnasium, Kbh N, for at invitere JFK, naturligvis ikke officielt til gymnasiet, men til deres "Konspirations-cafe". Her kan et parti med 31 flere mærkesager til gavn for Danmarks og hele verdens befolkning end resten af partierne i Folketinget til sammen få lov at tale for en skøn engageret skare af kvikke søde unge mennesker. Det var en sand fornøjelse. Magthaverne benytter dette trick hele tiden, at sætte prædikater på systemkritikere: øgenavne som "Racist", "homofob", "islamofob" og "konspirationsteoretiker". Trist at det er et faktum at så mange mennesker, der tror de er rationelt tænkende, beslutter sig for at falde for den slags meeeeeget let gennemskuelige kneb. Men når det er sagt, så er navnet "Konspirations-cafe" et rammende navn, for det er det, det reelt er:

Et sted man kan diskutere een KONSPIRATION eller mange konspirationer imod dig og hele befolkningen, der vitterligt udføres imod os hver eneste dag af myndighederne på vegne af de reelle dybt nefariske magthavere.

Jeg taler om de personer, der ejer de 5 mediekonglomerater, der ejer 90% af medierne i Vesten. Jeg taler om ejerne af de tax free foundations, som har undergravet hele uddannelsessektoren i Vesten de sidste 100 år. Jeg taler om de familier, der ejer de privatejede centralbanker herunder den amerikanske Federal Reserve og BIS (Bank of International Settlements) i Schweiz. Jeg taler om de familier, der ejer det såkaldte militær industrielle kompleks, der tjener penge på de krige, de selv har startet ved hjælp af falske flag og medieløgne spredt i deres egne løgnagtige fake news mainstream medier, inklusive fake news DR og fake news TV2. 

For et år siden havde jeg en 5 - 6 gymnasielærere, der alle ville have mig ud til deres gymnasier. Jeg undrede mig over, hvorfor der ikke skete noget, så for 6 måneder siden begyndte jeg at skrive direkte til alle gymnasierektorer i Danmark, alle 160. Da det ikke gav et resultat, skriver jeg nu til alle gymnasielærere. Ønsker i at leve i endnu et bankster-kreeret bolshevistisk/fascistisk diktatur med censur? Det var, der mange, der ville da jeg studerede klassisk sproglig på Rungsted Statsskole, dengang var det Sovjet bolshevisme lærerne kunne lide. Jeg blev sågar truet med, at mine højreorienterede "synspunkter" (jeg sagde blot at Sovjet var et et parti diktatur uden ytringsfrihed) ville skade min studentereksamen. Den fixede min gode farmand. Han tog op og talte med rektor, og jeg fik mit snit så jeg kunne studere jura. I dag er det trickle down neocon "deep state" bankster-imperialisme en forbløffende stor andel af uddannelsessektoren støtter. Besynderligt. Jeg fatter det virkeligt ikke.

Faktum er at banksterne har kreeret både bolshevismen og nazismen. De af jer, der følger med på JFK University på YouTube vil vide, at det er korrekt og veldokumenteret. Banksterne har finansieret BEGGE sider af alle krige. CIA har lavet 75 ulovlige statskup siden det første i 1953 kaldet Operation Ajax. Fakta!


Så sent som igår lavede jeg nogle posts, i finder dem nedenfor i denne mail, som gav 42 nye likes af vores facebookside  https://www.facebook.com/jfk21/    på to timer, hvad skete der så? Facebooksiden blev lukket i 3 timer, indtil den blev åbnet igen. Magthaverne er på grænsen af panik. De er bange for at DU finder ud af, hvor nefariske de er, og at DU tager dig sammen og siger NU ER DET NOK med deres ulovlige krige, forurening af planeten og udplyndring via deres kontrol med pengeskabelsen. Hvis du ikke ved hvordan pengeskabelsen foregår så har du chancen her på min side:

https://www.facebook.com/VoresPenge-1526129621050636/  eller www.vorespenge.com eller se

http://positivemoney.org/  og læs denne rapport:

https://www.stjornarradid.is/media/forsaetisraduneyti-media/media/Skyrslur/monetary-reform.pdf

(..).... Resten må i selv rekvirer via en indmeldelse af JFK21 partiet eller abonnere på deres nyhedsbrev...

Copyright © *2017* *jfk*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*