September 24, 2017

Verdensalt | Reblog | 24. September 2017 | Er vi i stand til at helbrede os selv? | Lyt til 6 timers Reiki Healing Musik: Zen Meditation Musik, Soft Musik, Yoga ☯ |

Udgivet første gang den 7. Januar 2015 af verdensalt.dk
Svaret er Ja - det kan være en længerevarende mental og fysologisk process, med meditation og helbredende musik, er starten skudt i gang....
Mange vil sikkert synes, at en doktorafhandling er på sin plads.. Der er dog nogle, ligesom mig selv, sagde hunden, der har opgivet gamle Doktor Hansen på hjørnet, masser af år tilbage. Her, er standardsvaret på alle diagnoser og prognoser, enten virus eller bakterier, hvis tristhed, ensomhed eller stress indtræder, så kan vi ikke bare, æde løs, af kemikalier.  Det er vi bevidste omkring, medicin og Doktor Hansen, bør ikke stå alene og retfærdiggøre, at en doktorgrad vil opløse kroniske sygdomme, fysiske skavanker- og smerte, angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede eller depression. 

Men, at ordinere medicin i massive mængder, det kan Doktor Hansen, præcist som din uvildige bankrådgiver ikke længere er rådgiver, men sælger bankprodukter, har lægen, med Big Pharma i ryggen, fremstillet syntetisk medicin, der giver dig bivirkninger. Tag nu ikke fejl, det er penge og Big Business. 

Lad os antage et øjeblik, at alternative behandlingsformer, vil forbedre vores levestil og sundhed. Masser af danskere valfarter frem og tilbage og bruger enorme summer som sikkert glæder alle de mangfoldige terapeuter og alternative behandlerne med eksotiske navne og behandlingstilbud. Var selv på vognen engang og har prøvet en del fine tilbud såsom en Reiki uddannelse med VIP Danmark (på hold med Pernille Sams og andre berømtheder).

REIKI for mig, var én, af mange personligt udviklingsveje, ikke et påskud af håndspålægning på fremmede kvinder (ja, nogle kan ikke styre det).    

Dog, har jeg fundet ud af, selv med deres fine kvaliteter,  helbredende kunst, unikke og specialiseret indenfor deres felt, gør ikke de alternative vejledere, til guruer som hjælper os med at fjerne alt ondskab i verden med ét trylleslag. 

Terapeuter og alternative behandlerne viser dig vejen, giver dig værktøjer, men du skal selv gøre arbejdet


For at få en vejledning frem for vildledning, så skal alle disse terapeuter og alternative behandlerne selv være HELT afbalanceret, elske sig selv, m.m. inden de kan projektere deres helbredende egenskaber, over på dig. Og det faktisk meget svært at finde personligheder hvis frekvens og vibrationer er så høje, at vi snakker om højtudviklede indiske guruer så som Swami Shankarananda Giri eller Sri Ramanamaharshi, der formår, at ligge på et sted mellem sjette og syvende dimension af bevidsthed, som også har det guddommelige aspekt, kan manifestere sig sig via de tre T'er: Telepati, Telekinese, Teleportere. De er 100 pct i balance med sig selv og omverden. De kender også til den virkelige "sandhed" af vores illusioneret 3D Matrix som vi lever i alle sammen.

Desværre vokser Indiske guruer ikke på træerne i Danmark, så vi må nøjes...      

Mange mennesker giver allerede op efter et par behandlinger når vi snakker, det alternative... Alle vil have at Doktor Hansen, er på speed dial, i baghånden.  

Hvorfor? Fordi vi nu skal bevæge os hen i et ukendt territorium, tage imod den håndsrækning der bliver stukket frem med fysisk håndspålæggelse eller mentalt åbenhed, lokalisere os selv, heeelt nede fra det dybe hul, hvor vi selv har valgt, at placere os med hjælp fra vores underbevidste SELVET. Tør vi nu give slip fra angsten og frygten, pinligheden ved at blotte vores sjæl overfor en fremmed, utilpashed svedende, åndenød, småhulkende, følelsesmæssigt kompromitterende eller hvad det nu kunne være. 

Puhaa, det er da svært for os alle.   

Ud af de mange, mange behandlingsformer, er min egen opfattelse, der findes én fælles nævner - nemlig vores frygt og følelsesmæssigt barndoms- og voksenstraumer fra nutids- og flere inkanitioner tilbage i vores liv. Alle aflejret via vores eget Astrallegeme.

Mange inkanationer tilbage projekterede vi vores frygt ind i vores organer, vi blev syge fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Vi projekterede vores frygt på planeten, der ikke havde andet valg end at reflektere tilbage til os de mønstre af ufuldkommenhed og vores Himlen på Jorden blev til helvede. Vi projekterede vores frygt over på vores "andet Selvet", og vi oplevede flere adskillelse gennem fattigdom, racisme og krig. Vores tro på adskillelsen var så stærk, at det fulgte os selv ud over vores tilsyneladende død - organernes undergang være det ultimative bevis på, at vi faktisk var begrænset, begrænsede væsener.
Så når de forlod vores krop, sagde vores karma til os:

"Du har ikke lært dine lektioner! Gå tilbage i den fysiske form, og prøv igen ... men denne gang forsøg at gøre det rigtigt" Denne gang slipper vi ikke, hvis vi nu skal tro på vores spirituelle lys-guider.

Læs også: Åndelig livsstil. Vi har alle en guddommelig kontrakt for at arbejde os hen mod selv-healing og gøre vores verden et bedre sted at leve.

Hjælp til selvhjælp med meditation og musikkens unikke helbredende egenskabMange er nok ikke bevidste omkring hvor meget f.eks. solfeggio hz meditation eller musik så som David Bailey kan kurere og nå dybt ind på vores chakra, blandt andet. Der findes et hav af internet baseret guider så som Bentinho MassaroLinda Dillon council of loveTeal Swan,  paradoxman316 giver deres bud på hvordan vi helbreder os selv, vores sind og krop og især åbner og for en ny virkelighed, slip frygten, lær hvordan vi transformere vores indre brokkehoved til konstruktiv selvudvikling og angsten for nye ting. Læs mere under Klage og selvudvikling

 .... Vigtigheden mht. til meditation er, at finde rolige stunder hver dag (uden undtagelse), med dybe indåndringer helt ned i maven (sug luften ind gennem næsten tæl-til-fire, HOLD, pust ud igen igennem munden tæl-til-8,) fordybe sig med lukkede øjne, så energien ikke forsvinder, finde et mantra som gentages, sørge for at slappe af i sind og krop. Du vil opdage, det er svært i starten, mange lyde fra ens omgivelser, med øvelse, kan man let, komme tilstrækkeligt "væk" så roen og balancen lægger sig i ens krop. Underbevidstheden sørger hele tiden for, at holde dig "vågen" den er ALTID et par sekunder væk fra din bevidste hjerne, så at sige. 

Dvs. hver gang en tanke bliver til realitet for din virkelighed, har din underbevidsthed allerede spillet dig et pusnok til at få dig ud af kurs. Måske vil Dagligdagen med Vasana - Åndelig livsstil hjælpe dig lidt på vej.

Det vil naturligvis være givende, hvis du tog et kursus med f.eks. Transcendental Meditation (som er blevet meget omkostelig affære) , du kan faktisk hjælpe dig selv igang via meget simple meditationsformer som findes et hav af på nettet, Youtube osv.

Men en meget vigtigt gylden regel er og bliver, du hele tiden er fastforankret / jordfæstet til vores Moder jord

Om du sidder ned i lotusstillingen på gulvet eller på en stol, med din fødder fast placeret nær jordhøjden, så energien forbliver intakt. (Keep grounded) som man siger. Lukket øjne, er også vigtigt, fordi energien, vil forsvinde og du bliver distraheret.

Hvis du spørger dine åndelige rådgivere om hjælp hver gang, så er vejen kridtet op.   

Lyt til dette fantastisk healing musik, som Body Mind Zone skriver, kan det benyttes til rigtigt mange ting.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!


Læs også: Særligt sensitive mennesker - Frygt er glæde i forklædning
Læs også: TFT & EFT, METAsundhed & Metamedicin