Sep 11, 2017

Netavisen Pio | 11. September 2017 | Nyhedsbrev ~ Regeringen vil frede kvotekongerne ~ |



Regeringen vil frede kvotekongerne


Afsløring: Regeringens forslag om at stramme reglerne for fiskekvoter, er i virkeligheden en forøgelse af det nuværende kvoteniveau.

Helle Thorning skyder ansvaret fra sig


Helle Thorning Schmidt går til angreb på Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen, som hun giver skylden for sit eget valgnederlag.

Aktuelt: Helle T i defensiven, 16 HK’ere, norsk valggyser, kvoter og Preben Elkjær


Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik med de vigtigste nyheder fra Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang.

De danske fiskekvoter er på udenlandske hænder


23 procent af de danske fiskekvoter ejes nu af udenlandske virksomheder, hermed går Danmark glip af værdifuld økonomisk aktivitet.



Amager Fælled: En kampagne af ekstreme personangreb


Netavisen Pio har samlet en række af de mest opsigtsvækkende kommentarer og billeder fra Amager Fælled-debatten.

Regeringen laver milliardnedskæring uden at fortælle hvem der skal betale


Regeringen vil skære over fem milliarder kroner af overførselsindkomsterne. Det svaret til ti gange effekten af kontanthjælpsloftet.

Nord Stream: Putin købte socialdemokratiske statsledere i massevis


Anmeldelse: Spionernes magt-spind breder sig ud over Nordeuropa, mens pengene regner ned i lommerne på tidligere socialdemokratiske statsledere.

Richard Florida: En mand der indrømmer sin fejl


Anmeldelse: Richard Florida lovsang den kreative klasse og forudså produktionsarbejdspladsernes undergang. I sin nye bog erkender han, at han tog fejl

Hallo – jorden kalder højrefløjen?


Leder: Den danske højrefløj har mistet jordforbindelsen. De snakker om lamborghinier, mens de manipulerer egne tal og sviner pressen til. Sørgeligt.

Vi skal hylde Liberal Alliance


Synliggørelse er enormt vigtig. Når frihedsbegrebet reduceres til at købe dyre biler, så er luften ligesom gået ud af frihedsballonen.




Kommunalvalg 2017: Whiskey-bæltet stemmer blå-sort


Nordsjælland er hjerteland for Liberal Alliance og Nye Borgerlige, men rummer også områder der minder mere om vestegnen. Her bør S have muligheder.