Sep 4, 2017

Gaia TV | 4. September 2017 | KROP-SIND-ÅND - Helsemessen og Mystikkens Odense | ~ Trancekanalisering - få kanaliserede beskeder fra Mestrene ~ | Blogger: Har selv deltaget på en fysisk session, hvor trancemediet Dennis Søndergaard, kanaliserer Niham, som deler budskaber.. Denne gang, noget der fangede mig, var da Dennis snakkede om solar plexus-chakraet, om balance/ubalance. Endvidere om Bugspytkirtlen, som er en kirtel med både endokrin og exokrin funktion. Her er det vigtigt, at den endokrin kirtel til solar plexus, er bugspytkirtlen, med andre ord, dit blodsukker - insulin m.v. (husk lige på, at De tidlige symptomer på kræft i bugspytkirtlen er meget lig de symptomer, man får ved helt almindelige, godartede sygdomme). Så har vi binyrerne, som også er ekstremt vigtigt funktion for kroppen. Her kan jeg godt lide Dennis' udlægning, når han siger; uanset hvem vi kommunikere med, når vi snakker om nogle ting som rykker med vores fundament, så skyder binyrerne adrenalin, som kun er 2 ting - flygt eller kæmp. Dvs. når vi modtager informationer som rykker ved vores fundamentale opfattelse af hvad der rigtigt og forkert, så enten argumenterer vi, eller kigger ned i gulvet (flygter). Hvor kommer tanker fra og hvorfor lader vi os styre af det?. Har selv brugt en del tid på bloggen om at snakke om 'Underbevidstheden'. Altså, den del af psyken, vi ikke har umiddelbar adgang til. Det er her vores intuition, indskydelser, inspiration, forudanelser, fornemmelser og ideer kommer fra. Underbevidstheden taler i billedsprog. Vi møder den gennem fx drømme, symboler, intuition, indskydelser og kreativ udfoldelse osv. osv.. Foredraget som gives af Dennis, kan varmt anbefales... |



Dennis vil i dette foredrag komme nærmere ind på forståelsen af, hvordan han arbejder med kanalisering, samt vejen dertil. Dennis vil beskrive forløbet, fortælle om tidligere oplevelser og vil derefter kanalisere.
I kanaliseringen går Dennis i trance, og han tillader en række eksistenser fra andre planer at kommunikere direkte med de tilstedeværende. Dennis Søndergaard er forfatter, regressionsterapeut, clairvoyant og trancemedie.

Han afholder kanaliseringer både for større publikum og ved privatsessioner og kan opleves ved arrangementer rundt om i landet, og på hans spirituelle kursussted, High Vibrations Center i Liseby på Møn. 
 
Dennis Søndergaard har i mange år arbejdet ud fra det spirituelle grundlag, og har gennem sit arbejde undervist, og holdt foredrag for mange mennesker blandt andet på sit kursus center: High Vibration Center Møn, hvor der sammen med mange andre kurser og undervisningsdage findes proces seminarie i kanalisering- Open2channeling.
Dennis er også indehaver at GAIA-TV som er en web-baseret tv kanal baseret på den spirituelle og alternative livsstil. Dennis arbejde med GAIA-TV er med til at sprede budskaber og viden indenfor den åndelige verden.
*********************************************************************************

GAIA TV - Budskaber fra mestrene nr. 001 "Grundværdier" - 006 "Børneopdragelse (Nihams budskaber er meget rammende, især omkring danskerne som folkefærd, da vi er styret af vores følelser, ego, mindreværdskomplekser og psykiske-adopterede-tankemæssige-mønstre er noget min egen holistisk naturlæge har prædiket om i årtier eller mere)


GAIA TV er en helt ny online tv-station, som er gratis at bruge. Alle udsendelser kan ses på diverse tablets, smartphones og computere. Det gør GAIA TV til et unikt tilbud, som når langt
ud.

GAIA TV's vision er at være det første sted, hvor folk søger oplysning om sundhed og velvære. 

GAIA TV's mission er derfor at inspirere og oplyse borgerne om en sundere livsførelse.

Hjertet hos GAIA TV banker for at udbrede kendskabet til begrebet 'sundhed' til alle borgere i Danmark. Og i vores udsendelser stiller vi høje etiske krav til troværdighed og objektivitet. 



"Du er det du spiser" er et udsagn vi ofte hører. GAIA TV's udsendelser skal skabe bro mellem krop og sjæl dvs. en sund sjæl i et sundt legeme. Efter GAIA TV's mening er der tre betydninger i denne sætning: 

- Den ene betydning er sund ernæring - dvs. det du spiser og drikker.
Økologiske produkter indeholder ikke alle mulige tilsætningsstoffer og har derfor stor betydning for sundhedsbegrebet i sætningen "fra jord til bord". 

- Den anden betydning er kendskab til alle former for behandlinger af fysiske og mentale ubalancer, som ikke fremgår i det etablerede sundhedssystem. Eksempelvis kan nævnes akupunktur, zoneterapi, forskellige former for massage, forskellige metoder til øgning af selvbevidsthed m.m. 

- Den tredje betydning er oplysningsvirksomhed, hvor GAIA TV lægger vægt på udsendelser, der med informationer, bidrager til at udvide borgernes viden og indsigt i begrebet sundhed.

http://www.gaiatv.dk/en/arkiv/item/budskaber-fra-mestrene-001-grundvaerdier

Budskaber fra mestrene 001 (Grundværdier)
Budskaber fra mestrene 002 (Sundhed)
Budskaber fra mestrene 003 (Følelser)
Budskaber fra mestrene 005 (Manipulation og motivation)
Budskaber fra mestrene 006 (Børneopdragelse)