Jan 11, 2016

GAIA TV - Budskaber fra mestrene nr. 001 "Grundværdier" - 006 "Børneopdragelse (Nihams budskaber er meget rammende, især omkring danskerne som folkefærd, da vi er styret af vores følelser, ego, mindreværdskomplekser og psykiske-adopterede-tankemæssige-mønstre er noget min egen holistisk naturlæge har prædiket om i årtier eller mere)

Published on Jun 8, 2014
Trancemediet Dennis Søndergaard kanaliserer Niham, som vil svare på spørgsmål angående vores grundværdier i livet. Interviewer Daniel Hovmand. Dennis Søndergaard har også udgivet en bog som hedder "Spørgsmål i tiden - Sundhed"

" 001 - Energierne(Core Values) skiftede i November 2013 - varer indtil 2018 eller med andre ord   "adopterede tankemæssige mønstre" f.eks. familiens tvang med børn - "spis nu op", men det er ikke hensigtsmæssigt fordi grundværdien skal være "vi skal være frie individer og stoppe med at spise når energien tillader det". Mange af vores værdisæt er baseret på "Janteloven" og "kollektiv bevidstheder" i forskellige familiegrupper... Mange danskere lider under mindreværdskomplekser eller ikke så stor selvtillid og underspiller os selv, fordi vi ikke stoler på vores egne evner... Vi er dog en tid hvor vi skal udrense vores tankemønstre og være i balance med os selv og omgivelser....Vi skal gøre op med vores kerneværdier (core values) og skabe nye,  f.eks.nye kunne være "hjælpe andre mennesker" eller "gode ting kommer altid til mig" - undgå at lade samfundet forsørge os, udnytte det 'sociale sikkerhedsnet'. Staten ønsker ikke ældre er aktive på plejehjem, for det er besværligt. Ikke plads til nye Indigo børn som ikke sidder stille og er rolige i skolen, så mediciner staten, der også udreder børn allerede fra 3-års alderen, fordi de ikke passer ind socialt.... Start med een kerneværdi "jeg elsker mig selv" og gør det bedste med den energi og du vil altid får succeses... Æteriske energi kan ikke kompensere med fysisk energi - Gør altid det du mener..."    



GAIA TV er en helt ny online tv-station, som er gratis at bruge. Alle udsendelser kan ses på diverse tablets, smartphones og computere. Det gør GAIA TV til et unikt tilbud, som når langt ud.

GAIA TV's vision er at være det første sted, hvor folk søger oplysning om sundhed og velvære.

GAIA TV's mission er derfor at inspirere og oplyse borgerne om en sundere livsførelse.

Hjertet hos GAIA TV banker for at udbrede kendskabet til begrebet 'sundhed' til alle borgere i Danmark. Og i vores udsendelser stiller vi høje etiske krav til troværdighed og objektivitet.

"Du er det du spiser" er et udsagn vi ofte hører. GAIA TV's udsendelser skal skabe bro mellem krop og sjæl dvs. en sund sjæl i et sundt legeme. Efter GAIA TV's mening er der tre betydninger i denne sætning:

- Den ene betydning er sund ernæring - dvs. det du spiser og drikker.
Økologiske produkter indeholder ikke alle mulige tilsætningsstoffer og har derfor stor betydning for sundhedsbegrebet i sætningen "fra jord til bord".

- Den anden betydning er kendskab til alle former for behandlinger af fysiske og mentale ubalancer, som ikke fremgår i det etablerede sundhedssystem. Eksempelvis kan nævnes akupunktur, zoneterapi, forskellige former for massage, forskellige metoder til øgning af selvbevidsthed m.m.

- Den tredje betydning er oplysningsvirksomhed, hvor GAIA TV lægger vægt på udsendelser, der med informationer, bidrager til at udvide borgernes viden og indsigt i begrebet sundhed.

http://www.gaiatv.dk/en/arkiv/item/budskaber-fra-mestrene-001-grundvaerdier

Budskaber fra mestrene 001 (Grundværdier)
Budskaber fra mestrene 002 (Sundhed)
Budskaber fra mestrene 003 (Følelser)
Budskaber fra mestrene 005 (Manipulation og motivation)
Budskaber fra mestrene 006 (Børneopdragelse)
 
http://www.gaiatv.dk/