Aug 16, 2017

Nyhedsbrev JFK21 - JordenFrihedKundskab | 16. August 2017 | Medlemsmøder og strategi | 1. Radio 24/7 (torsdag i "Mikrofonholder") | 2. Call to arms | 3. Flyers | 4. Kort Beretning | Blogger: Til dem som ikke er bekendt med Mads Palsvig, så er han faktisk en tidligere kollega (før jeg kom til den finansielle sektor). Whistleblower - Investment banker taler ud om pengesystemet.. Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer), Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over. Tidligere Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke(Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål om 'systemet' og NWO... |



Mikrofonholderi

Dokumentar To
rsdag 13:05 - 14:00

Radio24syv har spurgt en række danskere, hvem de allerhelst vil møde. De får 55 minutter til at snakke om lige præcis det, de finder interessant, spændende, sjovt eller vigtigt. Mikrofonholder er programmet, hvor to danskere mødes et sted ude i landet og taler om det, de er optaget af og brænder for. De er drevet af en nysgerrighed og en interesse for hinanden, og det de skal tale om. Gennem samtalen har de mulighed for at fortabe sig i detaljer og fordybe sig i fortællinger, uden at nogen bryder ind. Mikrofonen er overladt til dem.

Programmet er tilrettelagt af Line Fabricius.

Mads Palsvig, formand og grundlægger af Jorden Frihed Kundskab: (UDDRAG)


(..)... TORSDAG den 17. kl 13:00 bliver jeg interviewet af Jacob Skyggebjerg (ovenfor) i Mikrofonholder på Radio 24/7. Det blev optaget i et flot kontor i Chr IV's gamle børsbygning. Nationalbanken takkede "pudsigt nok" nej til at være vært (det var så første gang nogen nogensinde havde "takket nej" til at være vært for programmet "Mikronfonholder"). Kunne det have noget at gøre med at vi har afsløret den er privatejet(/nå nej "selvejet" og købt for ingenting af den privatejede Kjøbenhavns Nationalbank i 1936 og vedtægterne kan man ikke få adgang til, ikke relevant hvem der er beneficiary i fonden) og kontrolleret af den ligeledes privatejede BIS (Bank of International Settlements) i Basel? (Ironi kan forekomme). 
Programmet vil vare 53 min og jeg garanterer for underholdningen. Det er kun 2. gang på to år, at jeg er i de danske medier. Første gang var også på Radio 24/7 den 26. januar 2016 samme dag, som mine to foredrag i Kedelhallen foran ialt 1000 personer.
Dette vil således være første gang siden jeg startede JFK i juni 2016, at vi er i de danske medier.
For een god ordens skyld har jeg selv optaget udsendelsen for det tilfælde, at der skulle forekomme censur. I givet fald vil jeg udgive den korrekte udsendelse kort efter.
Vores budskaber er så gavnlige for alle og direkte krigserklæring til de dybt psykopatiske magthavere, der destruerer Jorden, starter plyndringskrige non stop og vil lave et globalt diktatur de kalder "New World Order", som de nu er begyndt hårdt presset i defensiven, som de usle kujoner de er, at kalde "globalisering".
Altid velvillige DR og TV2 står klar med hvilken som helst medieløgn Rothschield-ejede Ritzau, API og Reuters måtte instruere dem om, er den seneste fake news, de skal spinde som skinbarlig sandhed til de forbløffende godtroende danskere. (Nok et tilfælde at næsten alle centralbankerne i verden er ejet af samme person og en håndfuld andre såkaldt "blodlinie"-familier. De føler sig meget "fine". Virkelig, det gør de, derfor indgifter de sig kun med hinanden).
DR og TV2 er altid klar med historier om grædende sygeplejersker fra Kuwait, Milosevic er krigsforbryder, Putin er Hitler, Saddam har masseødelæggelsesvåben, Gaddafi slår sin civilbefolkning ihjel, Assad bruger kemiske våben, Rusland har invaderet Ukraine osv osv osv Facts er ikke noget der bekymrer DR og TV2....i hvert fald ikke før JFK kommer i Folketinget, og vi får det hårdt tiltrængte RETSOPGØR. Chefen for DR's nyhedsredaktion gik af pludseligt efter 10 år i januar, kort efter mine videoer om RETSOPGØR forsåvidt angår ledelsen på DR og TV2. Det var nok en "tilfældighed". Nu mangler vi hende chefen for DR, så er vi klar til at komme på DR. Så rammer vi 20.000 vælgererklæringer på 14 dage, og det ved de.
I øvrigt kan jeg som lille anekdote nævne at her i foråret, var der en del JFK'ere, der foreslog jeg skulle ind hos logebroderen Clement, faktisk så mange at jeg var, efter sigende fra en der arbejder på Clements program, den person flest havde foreslået skulle med i programmet. Men ligesom Nationalbanken da ikke ønsker lys på deres kriminelle virksomhed, så ønsker ledelsen af DR det heller ikke. De er dybt kriminelle og medskyldige i adskillige ulovlige krige og dermed krigsforbrydelser, som vi danskere kun kan bøde for, ved hurtigst muligt at anerkende at de var ulovlige, stoppe vores deltagelse og betale fuld krigsskadeerstatning. I hvert fald vores pro rata andel. Og så håbe på tilgivelse. Den er jeg sikker på vil komme eftersom alle disse lande har fuldstændig styr på at vi er mind kontrolleret (slå eventuelt Operation Mockingbird op) og blot vassaler af dette onde imperie styret af disse få familier gennem kontrollen af de tre by stater: Vatikanet, City of London og Washington DC. Som alle er uafhængige stater. .
Lad os bekæmpe denne ondskab, denne censur og denne altødelæggende magtstruktur...... [SLUT PÅ ET LILLE UDDRAG AF NYHEDSBREVET]


(..).. Venlig hilsen

De venligste hilsener

Mads Palsvig, formand og grundlægger af Jorden Frihed Kundskab

Copyright © *2017* *jfk*, All rights reserved.
Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*