May 29, 2017

Folkets! | 29. Maj 2017 | Nu går Folkets Avis systematisk efter at afsløre misbrug af skatteydernes midler – og du kan hjælpe til! Læs her hvordan | .. Som landets måske nok eneste medie begynder Folkets Avis nu helt systematisk at kortlægge og afsløre frås i det offentlige og misbrug af borgernes skattemidler .. |


Af LENNART KIIL - man, 29/05/2017 - 15:31

Der er alt for lidt fokus på det omfattende misbrug af borgernes penge, som finder sted i det offentlige og politiske system i Danmark.

Misbrug af skattemidler er dagligdag i den offentlige sektor - og det har vi fra dag et været med til få frem i lyset her på Folkets Avis.

Vi har også haft og har stadig en klar og utvetydig holdning til misbrug af skatteborgernes betroede midler:

Misbrug af borgernes midler på frås, tant og fjas i det offentlige er - og må være - værre end skattesvig.

Og nu har vi gjort det lettere for vores læsere at følge med i omfanget - den lille del af det som vi på nuværende tidspunkt har ressourcerne til at afdække:

Klik her og se hvad vi har afdækket – bemærk beløbet er dd. kun for frås. Primært "studierejser", receptioner, fester, sommerudflugter.

Planen er med tiden, at vi udvider dækningen til også systematisk at omfatte urimelige konsulentaftaler, projektmageri, eftervederlag, urimelige DJØF-aftaler der giver bureaukrater for mange penge, etc. etc.

Kom gerne med forslag i kommentarfeltet.

Men vigtigst af alt:

Bliv abonnent – der er ikke rigtigt nogen undskyldninger for at lade være. Af hensyn til studerende, pensionister og så videre har vi endda for nylig indført et discount-abonnement.

Tjek det hele ud her og find en pakke der passer dig. Husk jo mere du støtter os, jo mere kan vi afsløre misbrug af borgernes midler.

Tak fordi du læste et blogindlæg på Folkets Avis

Du kan støtte Folkets Avis som debat- og blogplatform og samtidig få adgang til vores originale journalistik ved at blive abonnent.

Vi tilbyder pakker fra blot 1 krone om dagen og op – alt efter formåen og behov: Se abonnementer her.