May 29, 2017

Berlingske Business | 29. Maj 2017 | Forskere: Rige danske familier skjuler 60 milliarder i skattely | .. De 320 rigeste familier herhjemme har skjult 60 mia. kr. for Skat i konti i lande i skattely. Det er konklusionen på en ny rapport, som i dag fremlægges på Christiansborg. Det svarer til, at denne gruppe af rige danskere har gemt en fjerdedel af deres formuer i skattely, skriver DR Nyheder på baggrund af rapporten .. | Blogger: Nu tænker du sikkert, VLAK-regeringen sammen med Socialdemokratiet og DF, smider alt hvad de har i hænderne og pisker ind på Finansministeriets bonede gulve stiller krav overfor Kristian Jensen? NEJ - Sådanne fungere politik ikke. De 320 rigeste familier herhjemme har skjult minimum 60 mia. kr. for Skat i konti i lande i skattely og det bliver de ved med. De er blandt de 423 mest indspiste magtfulde danskere, som igen, har doneret midler til den borgerlig trekløver-regering, som igen, bestemmer om Lars Løkke, skal optræde, i landet her. Det er ikke os borgere, der bestemmer. Det eneste Folketinget kan gøre er, at lokke med forsøgsordninger i form af amnesti til folk med penge i skattely, for at få dem til at betale til SKAT. Som et plaster på såret, er to danskere - den ene bosat i udlandet - varetægtsfængslet for at have snydt skattevæsnet for 37 millioner. MEN DET ER JO PEANUTS sammenlignet med de milliarder af kroner som Staten lader som om, de ikke kender til, der ligger som en tikkende bombe i skattely. Tro mig, Storbankerne og finansministeriet kender til disse rigmandsfamilier.. Tænk lige over at; For de milliarder som disse skattesvindlere snyder Staten og os borgere med kan faktisk betale for vores velfærd. Fx. afskaffe kontanthjælpen - kontanthjælpen er med til at fastholde klienter i et afhængighedsforhold til kommunen. Danmark skulle indføre en borgerløn til alle mellem 18 og 67 år i stedet for.. Liberalisere hele jobcentre problematikken - hvert år postes der 16 milliarder kroner i det danske beskæftigelsessystem, og er dermed et af verdens dyreste, med ringe effekt. Robotisering og digitalisering er kommet for at blive og vi er alle nødt til at sadle om, men Folketinget og centraladministrationen er slet ikke omstillingsparate endnu. Seneste rapport viser, at Robotter kan overtage 40 procent af dit arbejde. Efter Løkkes nederlag mht. forhøjelse af pensionsalderen, der skulle boostes økonomien med 80 milliarder kroner skal Løkke formentlig forsøge at indfri sine ambitioner ved hjælp af et kludetæppe af alternativer - så forvent nye skatter. Hvad skal vi gøre med de danske storbanker som er i lommen på de globale centralbanker som igen er i lommen på TheDeepState? De snyder de danske borgere hver eneste dag. Penge udstedes for øjeblikket som gæld, som skal betales tilbage med renter. En rente, der ikke er produceret, og som ikke kan betales, medmindre samfundets samlede gæld øges uendeligt. Det nuværende monetære system er således en Ponzi-ordning... |

Link - DR
Rapport: Rige familier putter penge i skattely

De 320 rigeste familier herhjemme har skjult 60 mia. kr. for Skat i konti i lande i skattely. Det er konklusionen på en ny rapport, som i dag fremlægges på Christiansborg.

Det svarer til, at denne gruppe af rige danskere har gemt en fjerdedel af deres formuer i skattely, skriver DR Nyheder på baggrund af rapporten.

Oplysningerne om de mange skjulte milliarder stammer fra lækkede schweiziske bankoplysninger og nordiske skatteoplysninger.

»Vi kan se i papirerne fra Swiss Leaks (lækkede bank-papirer, red.), at det i vid udstrækning er de alle allerrigeste, der har gemt deres penge i skattely. Oversat til danske forhold betyder vores resultater, at de rigeste 320 familier, som alle har en formue over 250 millioner kroner, har gemt en fjerdedel af deres formue i skattely, forklarer Niels Johannesen, der er lektor i økonomi ved Københavns Universitet og har arbejdet i fire år på rapporten......[LÆS VIDERE]