Apr 7, 2017

BT | 7. April 2017 | Far dømt for drab på sin lille datter: Misbrugte hende så voldsomt, at det kostede hende livet | Blogger: Fik det dårligt da jeg læste denne artikel.. Så er i advaret!.. Matthew Lee Williamson, der er ingen undskyldninger for dine handlinger.... Jeg ved simpelthen ikke hvad der kunne ske i mit hoved, hvis jeg faldt over denne mand som havde gjort noget så forfærdeligt med min egen datter eller Kyhesha-Lee Joughin... Det ville ende meget dårligt... Har smidt en del historier ud på bloggen omkring pædofili, fordi det er så omfattende i verden, og en styrende faktor for magteliten, desværre også for almindelige mennesker som har seksuelle krænkelser af børn, der som ofte (men ikke altid) stammer fra Deres egen traumatisk barndom hvor forældre og autoriteter, nægter barnet seksuelle lege mellem børn, som er præget af ligeværdighed, jævnbyrdighed, gensidighed og nysgerrighed. Som ganske små uskyldige børn, drengebørn især, får, et rap over fingrene af Deres mor, hvis de rører ved deres ældre dele. Fy! det må du ikke. En gang er faktisk nok.. Forstærk det med en faktor 1000 i en barnehjerne som ikke forstår hvorfor ens forældre reagerer så voldsomt, negativt og forkert, på noget der er så naturligt. Den følelse forbliver lignende latent, når disse børn vokser op og bliver voksne, gør de præcist det som de ikke måtte fra barndommen, nemlig, at udforske og eksperimentere med andre små børn, som er i samme aldersgruppe, fordi de nu kan bestemme og vores urinstinkt fortæller, at vi har altså kønsdele, fordi vi skal bruge dem, til forskellige formål, bl.a. den seksuelt bedrift. Husk på, hjernen og ens underbevidsthed, kender ikke til tid, derfor tager vi vores problemer med os igennem for voksne liv, indtil hjernen for forløsning af tid og sted og handling, vi skal have at vide, hvorfor vi reagere som vi gør og hvordan vi sender den dårlige energi væk igen. Det er en rent holistisk tankegang og spirituel udvikling som kræver alternative behandling... Det kræver mandsmod at erkende man har sådanne problemer.. |

Kyhesha-Lee Joughin led en frygtelig død. Hun blev kun tre år gammel. Foto: Privat

Kyhesha-Lee Joughin ser lykkelig ud på dette billede, som er taget af moren Danielle Joughin. Men hendes søde smil står i skærende kontrast til den tragiske skæbne, hun kom til at lide.


I marts 2013 blev den lille, australske pige fundet livløs hjemme hos sin far, Matthew Lee Williamson. Obduktionen viste, at hun blev efterladt til en langsom og smertefuld død af sin egen far efter at have gennemlevet et helvede med seksuelt misbrug, fysisk vold og decideret tortur. Nu er han blevet idømt ni års fængsel for at have dræbt sin egen datter, skriver Metro.

Kyhesha-Lee Joughin blev misbrugt så groft, at hun led af indre blødninger. Ifølge dommeren kunne hun være blevet reddet, hvis 32-årige Matthew Lee Williamson havde tilkaldt en læge. Det gjorde han ikke, og det blev Kyhesha-Lee Joughins død.

»Min datter gik igennem helvede,« sagde hendes mor Danielle Joughin under retssagen..... [LÆS VIDERE]