Mar 23, 2017

Folkets Avis | 23. Marts 2017 | Pernille Skipper – er du virkelig så dum eller lader du bare som om? | Pernille Skipper kender tilsyneladende ikke forskel på op og ned - eller også vildleder hun helt bevidst sine vælgere |

Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug
Af LENNART KIIL - tor, 23/03/2017 - 09:34

I et rablende skørt opslag på Facebook sætter Pernille Skipper lighedstegn mellem det at ville fratage en forening en særlig statsstøtte og så at lukke institutioner som man gør i "anti-liberale og anti-demokratiske lande".

Mig bekendt vil Liberal Alliance og regeringen ikke lukke KVINFO, men blot fratage KVINFO en statsstøtte som foreningen har nydt godt af gennem årtier.

Så kan foreningen KVINFO jo leve videre på frivillig basis med betalende medlemmer og private sponsorer som tusindvis af andre foreninger og interesseorganisationer i Danmark.

Det er netop det frivillige foreningsliv, der kendetegner og liberalt demokrati. Ikke statsstøttede propagandaorganer som KVINFO.

Pernille Skipper formår altså virkelig at vende tingene på hovedet. Nok engang fristes man til at sige.

Læg også lige mærke til, hvordan det er alle socialisterne i Folketinget som kommer KVINFO til undsætning.

Om noget så bekræfter dette jo den anklage, som regeringen fremfører med KVINFO - nemlig at organisationen har en stærk politisk slagside.

Det er kun på sin plads at gøre op med statsstøtte til sådan en ensidig organisation, som dækker sig ind under at være forskning og oplysning.

Og så afslører formanden for Enhedslisten jo også her, hvad der virkelig kan få partiet op af boksen og i aktion. Nemlig når nogle højt priviligerede direktørfeminister mister en meget høj og helt enestående statsstøtte, som de har modtaget i årtier.

Se det kan virkelig pisse salonsocialisterne i Enhedslisten af.

Der er dælme ikke meget revolution over sådan et forsvar for priviligerede mellemlagskvinder i den herskende klasse.

Om mænd så har farlige arbejdsforhold og mister arbejdspladser i industri og har lavere lønninger i sammenligning med de mange "kreative" kvinder i KVINFO?

Jamen det er man da bedøvende ligeglade med i Enhedslisten, der jo også udelukker mænd fra talerstolen til deres landsmøde!
Socialdemokratiet er jo også hoppet med på forsvaret af stakkels KVINFO, som måske fremover skal klare sig på lige fod med andre foreninger i Danmark.

Man er da ikke for skarp hvis man vitterligt tror at socialistiske partier kerer sig om rigtige arbejdere. Nej, det hele handler om KVINFO og andre priviligerede medlemmer af den kreative og herskende klasse.

https://www.folkets.dk/node/1899