Feb 21, 2017

Let the cleansing begin! -- DBU vil gå nye veje for at forhindre seksuelle krænkelser og overgreb på børn (".. Der skal undervisning i at forhindre seksuelle krænkelser og overgreb på børn på skemaet hos DBU. Det sker, når fodboldforbundet i løbet af det kommende år skal revidere sine børnetræneruddannelser.. Beslutningen kommer efter et par måneder, hvor britisk fodbold er blevet rystet af en række sager, hvor tidligere professionelle spillere har stået frem og fortalt, at de som børn og unge blev seksuelt misbrugt af trænere og talentspejdere..")

Der skal undervisning i at forhindre seksuelle krænkelser og overgreb på børn på skemaet hos DBU. Det sker, når fodboldforbundet i løbet af det kommende år skal revidere sine børnetræneruddannelser. Billedet er ikke relateret til sagen. Foto: KASPER LØFTGAARD (arkiv)

Politikken - 20. Februar 2017 kl. 22.42 - Emil Arenholt Mosekjær

DBU vil gå nye veje for at forhindre seksuelle krænkelser og overgreb på børn

 

Kurser på nettet eller computeren kan være et af hjælpemidlerne til fremtidens trænere, så seksuelle krænkelser af børn bliver opdaget i tide. 

 



Læs videre: http://politiken.dk/sport/art5841121/DBU-vil-g%C3%A5-nye-veje-for-at-forhindre-seksuelle-kr%C3%A6nkelser-og-overgreb-p%C3%A5-b%C3%B8rn