Feb 20, 2017

Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen -- Overarbejde er en lukrativ forretning for overlæger (".. Det kan være en rigtig god forretning at arbejde og behandle patienter på et offentligt sygehus. Det skriver TV2 Østjylland. Hos en overlæge ansat i Region Midtjylland i Vestjylland tikkede over 4,5 mio. kr. ind på bankbogen alene i 2015 ifølge en række lønoversigter, som TV2 Østjylland skulle være i besiddelse af. I 2016 nåede lægen i løbet af de første syv måneder op på en indtjening på lige knap 3 mio. kr. Jens Emil Vifttrup, en tidligere kollega til den højt betalte overlæge, fortæller til TV2 Østjylland, at på hans tidligere arbejdsplads, Psykiatrisk Afdeling Vest i Holstebro, var det let at tjene en stor løn. Han bekræfter, at der var en praksis, hvor lægerne i princippet kunne arbejde alt det, som de ville...")

Flere læger har tjent millioner på de offentlige sygehuse. De høje lønninger ses indenfor forskellige grupper af læger på bl.a. sygehuse i Randers, Holstebro, Aarhus, Horsens og Herning. Foto: Anders Find

Overarbejde er en lukrativ forretning for overlæger



På flere offentlige sygehuse har overlæger tjent millioner på overarbejde. En naturlig konsekvens af lægemanglen, mener hospitalsdirektør. 

Indland  
 
Det kan være en rigtig god forretning at arbejde og behandle patienter på et offentligt sygehus. Det skriver TV2 Østjylland.
Hos en overlæge ansat i Region Midtjylland i Vestjylland tikkede over 4,5 mio. kr. ind på bankbogen alene i 2015 ifølge en række lønoversigter, som TV2 Østjylland skulle være i besiddelse af. I 2016 nåede lægen i løbet af de første syv måneder op på en indtjening på lige knap 3 mio. kr.
Jens Emil Vifttrup, en tidligere kollega til den højt betalte overlæge, fortæller til TV2 Østjylland, at på hans tidligere arbejdsplads, Psykiatrisk Afdeling Vest i Holstebro, var det let at tjene en stor løn.
Han bekræfter, at der var en praksis, hvor lægerne i princippet kunne arbejde alt det, som de ville.

Læs videre: http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9376632/overarbejde-er-en-lukrativ-forretning-for-overlaeger/