Feb 14, 2017

Breaking News: Thulesen Dahl vender ryggen til Løkke. Nyhedsbrev fra Netavisen Pio (I andre nyheder: 3F ".. Flertallet mod højere pensionsalder smuldrer! For få minutter siden offentliggjorde vi nemlig et interview med Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen, som vi lavede i sidste uge på Christiansborg. I interviewet beder jeg begge partiledere komme med et konkret svar på, hvor de står i diskussionen om højere pensionsalder. Og svaret er meget klart: Hverken Mette Frederiksen eller Kristian Thulesen Dahl vil stemme for en forhøjelse af pensionsalderen! Dermed ser der ud til at være et klart flertal imod Løkkes forslag.. Jeg fornemmede, at det har gjort et usædvanligt stort indtryk på dem begge, at vi er næsten 200.000 danskere, som nu har skrevet under på fairpensionsalder..")





Dansk Folkeparti vil ikke automatisk pege på Lars Løkke som statsminister, siger Kristian Thulesen Dahl. DF kan godt ende med at pege på Mette Frederiksen som statsminister.

*********************************************************************************************************


Jeg har glædet mig meget til at fortælle dig om den nyhed, 3F kan præsentere her til morgen!
For få minutter siden offentliggjorde vi nemlig et interview med Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen, som vi lavede i sidste uge på Christiansborg. I interviewet beder jeg begge partiledere komme med et konkret svar på, hvor de står i diskussionen om højere pensionsalder.
Og svaret er meget klart: Hverken Mette Frederiksen eller Kristian Thulesen Dahl vil stemme for en forhøjelse af pensionsalderen! Dermed ser der ud til at være et klart flertal imod Løkkes forslag.
Mange har spurgte mig de seneste uger, om jeg virkelig tror, vores kampagne vil gøre en forskel? Og jeg må bare sige: Jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget både Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen har lagt mærke til vores kampagne. Jeg fornemmede, at det har gjort et usædvanligt stort indtryk på dem begge, at vi er næsten 200.000 danskere, som nu har skrevet under på www.fairpensionsalder.dk.
Det er et kæmpe skridt hen imod at sikre, at der ikke vil være flertal for Lars Løkkes forslag, når han i løbet af foråret indkalder til nye forhandlinger om dansk økonomi.
Men det betyder selvfølgelig ikke, at vi nu bare kan læne os tilbage og slappe af! Ingen ved, hvad der sker, når først forhandlingerne går igen. Derfor fortsætter vi kampagnen indtil vi med sikkerhed ved, at forslaget er taget af bordet igen. Men dagens interview giver unægtelig troen på, at vi kan vinde den her kamp!
Bedste hilsener
Per Christensen
Forbundsformand, 3F