Jan 30, 2017

Sygefraværet faldt til 1/4, da sygehus erstattede dåsemad med friske øko-grøntsager (".. Da Nordsjællands Hospital udskiftede dåsemad og frostvarer med friske råvarer og økologi, var det ikke kun patienterne, der blev gladere. Personalets sygefravær faldt også markant..")


Lorry: Hospitalskøkken får has på sygefravær -- Nyhedsudsendelse: 19:30 - 09. jan. 2017

Sygefraværet faldt, da sygehus erstattede dåsemad med friske øko-grøntsager


10. januar 2017 af: Line Skouboe - okologi.dk

Da Nordsjællands Hospital udskiftede dåsemad og frostvarer med friske råvarer og økologi, var det ikke kun patienterne, der blev gladere. Personalets sygefravær faldt også markant.

Læs videre: http://okologi.dk/newsroom/2017/01/sygefravaeret-faldt-da-sygehus-erstattede-daasemad-med-friske-oeko-groentsager?