Jan 11, 2017

Nyhedsbrev fra Netavisen Pio ~11. Januar 2017








2.700 københavnske lejligheder står tomme. Nu vil kommunen have loven ændret så der kan stilles krav om bopælspligt – også i helt nyopførte lejligheder. S og DF er klar til at ændre reglerne.


Aktuelt
Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik med de mest interessante historier om politik, Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang.

ritz-carlton
Et lækket dokument fra den amerikanske regering hævder, at Donald Trump er blevet afpresset af den russiske efterretningstjeneste efter tissesex med prostituerede på et luksushotel i Moskva.

sea


Leder: Det liberalistiske korstog mod ulighedsbekæmperne er tilbage. Ved at tale om milliardær-immigration og velfærdsskabt lighedsmageri forsøger Simon Emil Ammitzbøl at køre diskussion om stigende ulighed af sporet.

Løkke


Lars Løkke Rasmussen og Venstre slår sig sammen med Liberal Alliance op på at være partierne, der kæmper for danskernes frihed. Men dette har intet at gøre med den reelle situation i dansk politik, hvor disse partier konsekvent begrænser friheden for de danske borgere.