Jan 1, 2017

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms nytårstale 2016 - Den nye dronning af Danmark ~ Fornuft længe leve og bevare Danmark

Den Korte Radioavis
Daglig nyhedssatire

Danskerne er dødtrætte af alenlange, tilstræbt objektive nyheder – de vil have KORTE nyheder, jo kortere jo bedre, og så vil de have deres nyheder serveret i skarp sovs, på et sprog de kan forstå. Programmet beværtes af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og med sig i studiet har hun nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Med deadline hvert femtende minut vil de sammen arbejde målrettet, knaldhurtigt og kompromisløst på at gøre nyhederne kortere og kortere, og skarpere og skarpere.


Published on Dec 31, 2016
Den virkelige dronnings nytårstale
https://youtu.be/QzMzNW4Bcwc

Flygtninge, terror og dyrekort i Bilka var noget af det, der fik den helt store tur af Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms skarpe tunge, da hun holdt sin alternative version af nytårstalen.
-Hvem i alverden rager det overhovedet om en eller anden halvetnisk elevrådsformand fra Djursland er dansk eller ej, om du gider bruge et hygiejnebind eller din holdning til hvilke virksomheder, der må annoncere hvor, proklamerede den kontroversielle figur Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.