Jan 1, 2017

Alarming Studies on Microwave Ovens: Radiation Can Affect Heart and Blood

Posted: 31 Dec 2016 07:00 PM PST

Many health conscious consumers rarely, if ever, microwave their food anymore, but when they do, they probably do not realize that they’re not just destroying the nutritional value of the food, but the “nuker” is negatively impacting their hearts.


By S.D. Wells

The typical microwave frequency radiation coming from “nukers” seen in the average American kitchen is more than enough to screw with your heart rate and your heart rate variability.

In fact, just 2.4 GHz, the average frequency produced by microwave ovens (and WiFi routers, by the way) can cause immediate and drastic changes to the human heart.

Read Entire Article »

********************************************************************************** 


Why We Should All Get Rid Of Our Microwave Ovens

 

Udgivet første gang den 20. December 2014

UPDATE! 20-9-2015: mx.dk .... Er du en af de mange danskere, der flittigt benytter dig af mikrobølgeovnen, når du skal varme mad op? Så er der godt nyt: For uanset hvad dine omgivelser måtte mene, så er det faktisk dig, der har fat i den lange ende. Sammenlignet med mad, der er kogt på komfuret, eller tilberedt i en konventionel ovn, så er mikrobølgeovnen nemlig den bedste løsning. Det fastslår adjunkt ved Harvard School of Public Health, Guy Crosby. (NEDSLÅENDE læsning her i 2015)



Det er jo ikke nyt, Mikrobølgeovnen er hammerende usundt, men stadigvæk et kæmpe problem for at forstå - hvorfor!. Kan erindre min egen naturlæge og kinesiolog for 20 år siden, nævne det som noget af det vigtigste at droppe, når man stod overfor et valg, at gå med eller imod strømmen, få opvarmet maden på rekordtid, , popped popcorn, eller koge sin te på et par sekunder, bølgen af "Fast Food, Fast Track" blev skabt i USA naturligvis... næsten som en storm, overtog den markedet af de mest anvendelige husholdningsmaskiner i køkkenet hos Hr. og Fru Jensen... Bliver bare så ærgerlig, når Sygesikring Danmark - Myter og fakta om mikrobølgeovnen, udlægger det 
som værende uden nogen former for skadelige virkninger, eller Samvirke - Brug bare din mikrobølgeovn, den er ikke farlig ....som så mange andre offentlige myndigheder eller såkaldte videnskabsfolk, så har jeg ingen tro på, de ønsker at fremstille dem selv i et dårligt lys eller gå ud og modbevise, det som industrien holder hemmeligt!
"Brug af mikrobølger til opvarmning af mad er en relativt ny opfindelse (60 år), og mange af os har luret på om det er farligt at spise maden der kommer ud af ovnen? Desværre er der udført meget lidt tilgængelig forskning ved brug af mikrobølger til madlavning. Der findes imidlertid en del dokumentation der viser at det kan være særdeles skadeligtMikrobølger ændre strukturen på næringsstoffer i maden så det bliver vanskeligt for organismen at omsætte dem. Man taler om højredrejet og venstre drejet molekyler. Vores organisme optager de højredrejet molekyler men kan ikke genkende de venstredrejet molekyler der så bliver et problem organismen skal sende ud igen. Eller lagrer i fedtdepoter. Denne problemstilling har imidlertid stort set været fraværende blandt forskere og myndigheder i vestlige lande helt siden teknikken blev lanceret for 60 år siden... Det værste er at den bedste forskning på området bevist holdes skjult for os forbrugere..... " Læs mere hos jordstraaling  
Læs også: Why We Should All Get Rid of Our Microwave Ovens
Læs også: Radiolæge advarer pensionister mod mikrobølge-mad

Over 90% of American homes have microwave ovens used for meal preparation.

Microwave ovens, originally sold as “Radaranges,” use technology that passes electromagnetic waves through food, exciting the molecules and causing them to move and heat up as they respond to the microwave radiation.