Jan 22, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab -- Sjus Larsen -- Sass Larsens Mened om Pengeskabelsesprivilegiet! (Blogger: Mads Palsvig, formand for JFK21, tager virkelig fløjlshandskerne af denne gang, hvor han giver Sass Larsen verbale tæsk, har aldrig set noget lignende før.. Om det er tiltrængt, skal jeg ikke gøre mig klog på.. Men sidder også med samme frustration over det danske korrupte politiske system.. Nu vil jeg af gode grunde ikke dele alt indhold fra dette nyhedsbrev, udstukket fra partiets mailservice.. Deler kun en bid som er noget Mads Palsvig har sagt offentligt og den tilhørende video.. Det viser med al tydelighed, at Sass Larsen har "fået mundkurv på fra embedsværket", ifølge JFK21.. For at få det fulde udbytte, hvormed Mads Palsvig konfrontere Sass Larsen direkte som formanden for et nystartet parti. JFK21 - JordenFrihedKundskab og som privat borger, skal man være tilmeldt..)
(..)... I dag skal vi tale om udplyndring. Økonomisk udplyndring. Og din medskyldighed i økonomisk udplyndring af det danske folk.

Min personlige interesse skyldes en dyb respekt for det ”gamle” socialdemokrati, som min fader, forstander cand psych og Ridder af Dannebrog, Vicepresident for World Federation for Mental Health mmm en overgang var medlem af og flere af hans venner, der kom i mit barndomshjem, som var socialdemokratiske ministre og EU medlemmer. Derfor endnu mere skuffende, at se det forræderi dit parti (og ALLE de andre partier i Folketinget!) laver imod ikke kun socialdemokratiets kernevælgere, men hele landets befolkning.

Men allerførst og allervigtist her er lidt baggrundsviden. Her er en kort video fra en debat i Folketinget. Sikker på du kender den. Her kan du høre dine egne ord (video 9 min):
 

Debat i Folketinget om pengeskabelse

https://www.youtube.com/watch?v=IsZCLZL2b2k&t=275s


(..).... Baggrundsviden:
Kort fortalt bidrager du (Sass Larsen) til illusionen om, at Nationalbanken producerer pengemængden og bankerne blot er søde og artige intermediaries/mellemmænd, der helt uskyldigt gør et fantastisk stort samfundsstøttende arbejde og ”blot” forbinder opsparer med låntager.

Nationalbanken producerer kun seddel og mønt (5% af pengemængden). Resten, de såkaldte digitale kontopenge (95% af pengemængden), som vi har på vores dankort og som bankindestående bliver produceret af pengeinstituterne uden nogen som helst form for begrænsning eller statslig kontrol.
Det foregår (som du ved!) hver gang en bank, sparekasse eller andelskasse udsteder et lån til en virksomhed eller person. Når den samlede mængde af lån stiger i landet så stiger pengemængden. Når låntagerne betaler lånene tilbage, så falder pengemængden. Det er så enkelt! Og dermed er magten over, hvor stor økonomisk aktivitet vi skal have i Danmark, og hvem der skal blive rige og fattige fuldstændig privatiseret!.......


(..).. Venlig hilsen

Mads Palsvig
 


Copyright © *2017* *jfk*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*