Jan 21, 2017

Hun forudså 11. september, IS og global opvarmning: Her er hendes overraskende spådom om Trump (Blogger: Hvis du nu fik et valg, hvem ville Du så afgive din stemme på? | Konspirationsteorierne, Spåkonen (den blinde kvinde, som har forudset 9/11, tsnuamien og IS' rejsning), Esoterisk Visdom, Planeter -astrologi og stjernetegn, Clairvoyanterne (som bla. hjælp politiet med eftersøgningen af Emilie), Nostradamus forudsigelser, det guddommelige højere aspekt, vores indre stemmer (SELVET og intuition og mavefornemmelse) | -- ELLER -- | Det verdensomspændende "Fake News" propaganda apparatus - "The Untouchable Society" som sætter dagsorden med rigdom, stormagtfordele, teknologiske- og militære overlegenhed, de danske teflon politikere, der i årtier, ikke tør bøje af, bruge deres værktøjskasse af dekreter, veto, fastholde en vis integritet eller sund værdisæt | Valget er svært, ikke sandt? Jeg er slet ikke i tvivl, uanset om vi kan li' Trump som præsident, har han alene 'skabt' en revolution i os alle, for at vi 'tør' finde sandheden om livet, verden omkring os, universet og til sidst tilnærme os målet -- udviklingslæren. Selve personen 'Donald Trump' sætter tanker og sager i gang som med ét, skaber usikkerhed, fortvivlelse og frygt, men også netop det 'oprør', der er livsnødvendigt, for vi kan udvikle os. Trump skubber til vores selvkontrol og komfortzone, som aldrig, er set før. 2016 blev startskuddet, om vi vil det eller ej, for nedbrydningen af en mur af fordomme, fordømmelse, forfængelig, egocentrisk syn, forsvarsmekanismer, fortrængende konflikter, misforståelse om selvkærlighed. Vi kommer hele registeret igennem, også i 2017. Et paradigmeskift af dimensioner. Vores menneskelige evolution. Her snakker jeg ikke om en Biologisk evolution eller Darwin og evolutionslæren, men om Spiritisme, som er en tankegang og en livsfilosofi. Mange indrammer Spiritisme som noget konkret, kunne være Clairvoyance, Klarsyn, Afdøde kontakt, Healing, Husrenselse, Ånde og Guidede kontakt osv. Men, Spiritisme er så meget mere end det.. Find selv ud af hvad det betyder for dig.. Det er bestemt ikke alle som vil forandre sig selv eller verden omkring sig og det skal der naturligvis også være plads til. Vi har alle, fri vilje..)

Den blinde kvinde, har forudset 9/11, tsnuamien og IS' rejsning. Foto: Reuters


Hun har angiveligt forudset 9/11-angrebet på World Trade Center, tsunamien i Sydøstasien i 2004 og skabelsen af Islamisk Stat. Hendes spådom om Barack Obamas efterfølger vil være overraskende læsning for mange netop i disse dage, hvor der er stor usikkerhed, ja endda nervøsitet og frygt, med udsigten til at Trump de næste fire år bliver verdens mest magtfulde mand.


Den bulgarske kvinde, der døde i 1996 som 85-årig, hed Baba Vanga og var clairvoyant. Hun forudså, at USAs 44. præsident, der som bekendt var Barack Obama, blev en afroamerikaner - og at han samtidig blev den sidste amerikanske præsident. Det kommer som bekendt ikke til at holde stik, for senere fredag tages Donald Trump i ed som den 45. præsident, men alligevel er hendes spådom interessant.

Baba Vanga forudså nemlig, at en 'Messias-lignende personlighed' vil dukke op efter den 44. og sidste amerikanske præsident og bringe evig fred til jorden. Det har fået nogle til at pege på, at denne Messias-skikkelse må være... Donald Trump!

Det skriver Metro.

Baba Vanga forudså, at denne Messias-figur vil bygge en verdensomspændende motorvej med superhurtige toge, nedbryde alle barrierer og gammel nag ved at skabe kærlighed og fred, hvor der før var had, gennem ægteskaber.

Se, det er en helt anden forudsigelse om Donald Trumps præsidentskab, end diverse politiske eksperter kommer med i disse dage.

Som med Baba Vangas andre forudsigelser er det stadig usikkert, hvad hun mente, da hun forudså denne 'Messias-figurs' ankomst. Men 85 procent af hendes forudsigelser er gået i opfyldelse, så måske er udsigten til fire år med Donald Trump som præsident i USA slet ikke så dårlig endda - hvis man altså tager den blinde, bulgarske kvindes forudsigelser for gode varer.

For det hører da også med til historien, at Baba Vanga forudså, at aliens ville invadere til jorden i 2010.

Det strider umiddelbart også i noget modsatte retninger, når Baba Vanga på den ene side forudser fremkomsten af denne fredsskabende Messias og på den anden side talte om en verden i grus efter den 44. amerikanske præsident.

Baba Vanga fortalte nemlig i sin forudsigelse, at verden ville blive ramt af en hård økonomisk krise, når Barack Obama gik fra præsidentposten.

»Alle vil sætte deres lid til, at han sætter en stopper for det, men det omvendte vil ske. Landet vil styrte sammen, og en konflikt mellem syd og nord vil eskalere,« skulle hun have sagt.

Baba Vangas tilhængere mener, at hun allerede i 50'erne forudså den globale opvarmning og tsunamien i Sydøstasien.

»Kolde regioner vil blive varme, og vulkaner vil vågne. En enorm bølge vil ramme en stor kyst med mennesker og byer, og alt vil forsvinde under vandet. Alt vil smelte, ligesom is,« skulle Baba Vanga have udtalt.

Hun skulle angiveligt også have advaret om, at muslimer i 2016 vil invadere Europa i en stor muslimsk krig, som vil ende med etableringen af et islamisk kalifat i Europa i 2043 med Rom som hovedstad. Flere konspirationsteoretikere peger på IS’ fremmarch i Mellemøsten som bevis for hendes spådom.

Baba Vanga blev født Vangelia Pandeva Dimitrova i fattige kår i 1911 i det nuværende Makedonien, og hun mistede synet som 12-årig, efter hun blev fanget i et voldsomt stormvejr.

Ifølge myten om hende blev hun fundet flere dage efter, hvor hendes øjne var dækket af et tykt lag af mudder og skidt. På trods af flere operationer fik hun ikke synet igen, men hun forklarede senere, at hun fik sin første åbenbaring i dagene, hvor hun var forsvundet. Og det var herefter, at hun angiveligt fik evnen til at spå om fremtiden.

http://www.bt.dk/udland/ikke-klar-hun-forudsaa-11.-september-is-magt-og-global-opvarmning-her-er-hendes
http://www.verdensalt.dk/2017/01/repost-dansk-forsvarspolitik-politi-og.html
http://skeptica.dk/artikler/
http://spiritweb.dk/artikler/guddommelige-abenbaringer/
http://www.selvet.dk/
http://visdomsnettet.dk/
http://spiritisme.dk/