Dec 17, 2016

Sex-skandale: Tre svenske Telia-chefer suspenderet: Mistænkt for at kræve sex af ansatte (Blogger: Man kan mene meget om den danske Internationale forsker, Ole Dammegaard, men han har ved tidligere lejligheder fremsat beskyldninger om en 'skygge regering' som med afpresningsmetoder kan styre mennesker med krænkende seksuel adfærd, i hans bøger. Her nævnes Stockholm's 'kungsgatan' metrostation. En 650 km hemmelig tunnelsystem(underjordiske bunkere), der benyttes af den belgiske pædofile netværk 'stay-behind', i daglig tale kaldet "Gladio", og hvor den paramilitære gruppe 'city soldiers' har militærøvelser og satanistiske ritualer m.m. Samme setup findes i London og Paris. Uanset om det er sandfærdigt eller ej, ser vi eksploderende tilfælde af afsløringer om pædofilsager som vores magtelite er involveret i. En af de største som er eksponeret er nok den organisation som kalder sig 'The Red Circle', største pædofilring i historien med over 70.000 medlemmer... " BT: ..Ifølge den svenske avis fortæller flere kilder, at der hersker en sexistisk kultur hos butiksnetværket af Telia-butikker i Sydsverige. Seksuelle tilnærmelser mod kvindelige ansatte skulle være hverdag, og flere kvinder har sågar følt sig tvunget til at have sex med deres chefer for at få en forfremmelse...")

Höga Telia-chefer arbetsbefrias – ska ha krävt sex av anställda


Nyheter

Kvinnliga anställda ska ha känt sig tvingade att ha sex med chefer – för att kunna bli befordrade.
Nu har tre höga chefer på Telia arbetsbefriats, kan Aftonbladet avslöja. Företaget har också inlett en internutredning.

– Det stämmer att ett fåtal personer tillfälligtvis har tagits ur tjänst, säger presschefen Irene Krohn.
Finsk-svenska Telia Companys butiksnät i delar av södra Sverige präglas av en sexistisk kultur där kränkande omdömen och sexuella närmanden gentemot kvinnliga anställda är vardag. Det uppger källor för Aftonbladet.
Det ska ha gått så långt som att kvinnor har känt sig tvingade att ha sex med chefer för att kunna klättra till högre positioner.
– Chefer har haft sex med flera tjejer som jobbar i regionen. De har lovat dem att de ska kunna göra karriär genom att ta sängvägen, säger en källa.....


Kilder: