Dec 23, 2016

Lee Harris & Teal Swan update ~The World Today

Elsker at lytte til Teal Swan, det virker som om, hun indeholder et helt liv af erfaringer, en rummelighed og begavelse indenfor den spirituelle verden som jeg ikke har set før. Hun går nødvendigvis ikke med strømmen, har helt selv sin egen opfattelse af tingenes tilstand og giver forklaringer som er præcise, nøgtern og virkelig rammende for vores livsaspekt og giver et meget større perspektiv end så mange andre. 

Lee Harris giver månedlige prognoser via 15 minutters intensive videoer og han arbejder med energier som er rigtigt givende og meget reelle bud på hvordan vi bliver påvirket af de energifelter og energistrømme som eksistere overalt i naturen og omkring os. Lee Harris beskriver de nærværende situationer som alle mennesker og børn skal forholde sig til og hvordan vi genopretter balancen på ny.

Personligt syntes det er en opløftende oplevelse og faktisk meget rammende. Vil også sige, Lee Harris er på et bevidsthedsniveau jeg også deler, mange ting han fortæller os, er stort set mange af de emner, jeg beskriver på min blog........



Published on Dec 22, 2016
Lee Harris and Teal Swan discuss the energies of today's world.