Dec 14, 2016

BREAKING: Ny skandale kan være på vej i Skat: Momssvindler taler ud (Blogger: Har flere konsulenter på min arbejdsplads som har dybdegående viden og kendskab til hvordan Skats inddrivelsessystem EFI er forpurret og andre IT systemer blev skabt som i dag koster milliarder af borgernes skattekroner, som vil give de fleste et måbende udtryk i ansigtet. Systematiske lovbrud, arrogance og manglende faglig kompetence, er kendetegnet hos Skat. Men hvis en borger mangler at betale halvtreds øre til Skat, så flader hammeren hårdt. Det er vildt hvor meget svindel og humbug der findes i Skat og andre offentlige systemer. TV 2: ".. I foråret i år blev Rigsrevisionen sat på sagen, og de har siden arbejdet på højtryk for at kortlægge området og det er ikke småpenge, der er tale om. Momsrefusionen udgjorde sidste år mere end 200 milliarder kroner, og stigningen har været eksplosiv de seneste år.. Har svindlet i 15 år Og ifølge en kilde fra det kriminelle miljø, TV 2 har talt med, kan man snildt snyde i moms. - Så længe man ikke er for grådig, så bliver man ikke taget af myndighederne, siger kilden.. Pengene har jeg enten overført videre til udlandet eller hævet i kontanter gennem vekselkontorer eller banker. siger Anonym momssvindler.. )


14. dec. 2016, 07:24 -

Moms-svindlere koster statskassen milliarder om året. TV 2 har talt med én af de erfarne momssvindlere, der i årevis har snydt Skat.

Rigsrevisionen fremlægger i dag deres undersøgelse af en eksplosiv stigning i udbetalingerne af negativ moms - også kaldet momsrefusion.

Flere frygter, at der kan være tale om en ny milliardskandale i SKAT.

Allerede i efteråret 2015 udtrykte flere medarbejdere hos Skat over for Politiken bekymring for de store udbetalinger på momsområdet og den manglende kontrol.....

Læs videre: http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-12-14-ny-skandale-kan-vaere-paa-vej-i-skat-momssvindler-taler-ud

*********************************************************************************** 

Kristian (Brubaker) Jensen - en bombe under systemet: Fælles restancesystem, som senere blev døbt EFI, er nu mørkelagt - Nok den største skandale i dansk statsadministrations historie (Som med Irak-krigen, har Venstre mørkelagt sagen. I 2014 skyldte befolkningen over 70 mia. kr. til det offentlige. Indtil dato, samlede forventning til tabet er opgjort til 100 mia. kr. inkluderet allerede fejl og mangler, der har ramt skat siden vores nuværende udenrigsminister i 2002 til 2004 satte processen igang. Alt imens giver man 100 tus. kr. i bonus til skatte-direktøren, mens tilfældige it-ansvarlige undersåtter, bliver fyret. Men det stopper dog ikke her! Roskilde kommune har fået nok!!! )


Udgivet den 16. Juli 2016 af Verdensalt

Forord: Har sjældent tid at skrive indlæg. Men det her er vigtigt. Bærer på masser af hemmeligheder som jeg af gode grunde ikke kan dele da jeg er en del af 'systemet', rygter er der nok af, konspirationer ligeledes, men denne sag som involverer EFI-idéen der opstår i 2005, er blevet statens benlænke på foden i snart 11 år. Nok den største skandale i dansk statsadministrations historie, ifølge min kilde fra CSC...Dette blogindlæg opridser historien som jeg har fået den fortalt (små tips) og jeg selv kan opdrive via respektive nyhedsmedier. Der vil uvægerligt forekomme fejl og misfortolkninger. Kan af gode grunde, ikke gøres ansvarlig for rigtigheden af indholdet, ligeledes er intet af det jeg har skrevet bekræftet inden udgivelse. Lad tvivlen komme læserne til gode. Alle kilder kan ses i slutningen af mit blogindlæg.


Fælles restancesystem (som senere blev døbt EFI – Et Fælles Inddrivelsessystem)

Skattekaos
Historier om rod, svindel og sjusk i Skat vælter frem. For selv om medarbejdere har råbt op i årevis, og der er kommet advarsel på advarsel i diverse rapporter, er det først nu, det er kommet frem, at milliarder er strømmet ud af statskassen - til svindlere og aktiespekulanter. Det skyldes blandt andet graverende fejl i Skats it-system, EFI. - dr.dk

Kristian (Brubaker) Jensen - en bombe under systemet


I 2005 i anledning af struktur-reformen købte VK-regeringen med danse-Kristian (V) og bilags-Lars (V) i spidsen det nye digitale inddrivelsessystem EFI til brug hos SKAT. Nu skulle det landsdækkende system inddrive restskat, parkeringsbøder, børnepenge mv. fra skyldnerne. Hidtil var dette lagt ind under kommunerne. Her kender man nemlig disse snyltere. Kommunerne advarede derfor gentagne gange politikerne om at lave om på tingene. Men al indsigelse var forgæves. Systemet blev forsinket i seks år. Først i 2013 tog man det i brug. Og det fungerede naturligvis ikke.

Det er efterhånden meget svært at pege fingre af enkelte udvalgte hovedansvarlige. Der er så mange at vælge imellem. Hvis man skulle læne sig op af en bestemt person, må det være Kristian Jensen, i hvert fald er han notorisk kendt for lave flest skatte-skandaler i gennem årtier. Han var skatteminister fra 2004 til 2010 og lagde grundstenen til den digitale inddrivelse af gæld til det offentlige. Seneste: Skatteskandalerne skaber mistillid til årsopgørelsen
Efter milliarder er forsvundet fra Skat, opfordrer ekspert borgerne til at gå årsopgørelsen efter i sømmene. Selv om den store skattedag er en årlig begivenhed, så er den i år alligevel ikke helt som den plejer at være. Borgerne har ikke længere den samme tillid til skattevæsenet, og det kan måske sætte sine spor, siger skatteadvokat Torben Bagge.
Men han kunne ikke handle alene, foruden VK-regeringen, øverst på kongerækken sidder nemlig vores elskede kronprins - Lars Løkke Rasmussen.
Den nyeste Shitstorm - Lars, den Nye danske Tweet Konge - Flame War - Tweet fight med Poul Madsen - Ekstra Bladet "How Low Can You Go" ( Sigtet topfigur i historisk stor bestikkelsessag inviterede den kommende statsminister på ferie i luksus-villa på Mallorca - Det, vi taler om uge 28, 2016 (2)

En skatte-direktørs bekendelser, der vasker sine hænder rene 

Ifølge Jesper Rønnow Simonsen, der blev direktør for Skat i januar 2013, er Skat en "it-virksomhed". "Hvis man tager inddrivelsessystemet EFI som et eksempel, var det et it-system, der var bestilt hos nogle leverandører med vores it-organisation som den, der bestilte det på forretningens vegne. Så lavede it og leverandøren det færdigt og afleverede det til forretningen bagefter."

"Der må vi bare konstatere, at det ikke var en god måde at gøre det på," lyder erkendelsen hos Skats direktør, der sidste år valgte at afskedige daværende it-direktør i Skat, Jan Topp Rasmussen, på grund af netop problemerne med EFI.
»Det er jo den vigtigste del af min opgave at få EFI op at køre og at få nedbragt restancerne. Kan jeg ikke løse opgaven, er jeg ikke den rette mand til jobbet.....« - udtalte den øverste nytiltrådte direktør for SKAT til Politiken i 2013 (Jesper Rønnow Simonsen. Den bemærkning gav straks en bonus på 100.000 kr. oven i lønnen. To underdirektører med ansvar for systemet fik hhv. 55.000 kr. og 75.000 kr. i bonus. I alt syv direktører havde EFI indskrevet som et succeskriterium i deres ansættelseskontrakt.

Tæt på 'kernen' af inddrivelses-mekanismen