Nov 29, 2016

Løkke pisser på skatteborgere: Danmark har ikke råd til 22 ministre. Det forekommer mig en kende tragikomisk at den nye regering vil begrænse offentligt forbrug for derefter at lade antalletaf af ministre stige 30%, skriver Michael V på Løkkes Facebook (BT: ".. Politikere giver kæmpe julegave til sig selv. Venstre, Socialdemokratiet, Liberal Alliance, Konservative, SF, Radikale Venstre og Alternativet vil øge partistøtteordningen med 52 millioner kroner.."."..Blogger: En statsminister som for blot få uger siden kunne læse sine politiske nekrologer i aviserne. Finansminister Kristian Jensen, Rothschilds forlænget arm, ser ud til at cementere sin position som Lars Løkke Rasmussens arvtager, mens Anders Samuelsen skal forsøge ikke at flyve ud i glemslen som udenrigsminister og øge militær-udgifterne som en krigsførende nation... Ikke nok med at vi muligvis ikke har brug for 22 ministre, partistøtteudvalgets betænkning fra 2015 er nu skudt i sænk, eftersom Venstre endnu engang har været liiidt for kreative.. Ny bog om lobbyisme i dansk politik, ’Skjulte penge’, viser at en hemmelig erhvervsklub gav penge til Claus Hjort Frederiksens valgkampagne i 2011, som ikke blev oplyst. Ligesom den aktuelle bog »Magtens Atlas« dokumenterer, at kvinder befinder sig kun i mindre grad dér, hvor beslutninger træffes. Ikke én kvinde sidder i regeringens magtfulde koordinationsudvalg. Er det ligestilling? Ikke ligefrem balance på den feminine og maskuline energiskala. Husk på 'licens er noget vi giver til hinanden' og 'støtteordninger på skatteborgernes regning er retfærdige'. 'Kvinderne sidder på magten i hjemmet, mænd kan jo ikke have et kvindejob'. BT har fået aktindsigt, beregningen af den nye gruppestøtteordning viser at samtlige partier stiger med 40 pct. fra 2017. Her stopper legen ikke, de afgående ministre får million-eftervederlag som fx. Peter Christensen, blev forsvarsminister sept 2015, berettiget til 18 mdr. eftervederlag som svarer til 1,8 mio. kr., mens behovet for julehjælp eksploderer. 85 procent flere har ansøgt om julehjælp hos Dansk Folkehjælp, der peger på kontanthjælpsloftet som årsagen. Mere end 40 procent af de ansøgende enlige forsørgere er nemlig ramt af loven, der trådte i kraft 1. oktober. Samtidig er godt 20 procent ramt af 225-timers reglen. Man kan godt se hvem som skummer fløden i Danmark. Politikerne må græde af grin hele vejen ned til banken. Personligt tror jeg ikke på denne regering har mulighed for at holde længe. Den nye regerings manglende ligestilling, magtbegær, grådighed, mandehørm, pamperi og kreativ bogføring kan ikke overleve langt ind i 2017 med kommende feminine energier og en ny revolution på vej...)




******************************************************************************

Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer... Lars Løkke vil ikke have kritiske spørgsmål, danskerne revser Lars Løkke: 'Han er en kylling'. Mens erhvervslivet eeeeelsker vores statsminister for at beskytte Danmarks Guld 1000 største virksomheder, den danske forsvarsindustri og især billioner store medicinske-industrielle kompleks...)

Udgivet første gang den 25. Februar 2016 af Verdensalt

Forord: Som altid smider jeg nogen bolde op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af en tese, fortolkning og faktum, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers.

Update: 23. November 2016

Statsministeren vil ikke sige, hvad Venstre får af Mærsk
Løkke nægter at svare: Vil den nye regering indføre nulvækst?
Lars Løkke i telefonen til Trump: Regeringen vil øge militær-udgifterne
Lars Løkke: »Jeg lægger mig ikke ned, når det ser svært ud«
Kendt erhvervsmand: Løkke er Danmarks bedste bondefanger
Grafik: Her er Danmarks 1000 største virksomheder  

"Tusindvis af bekymrede danskere skriver breve til Løkke, Støjberg og Pind. Den seneste års øgede indvandring vækker stærke følelser hos danskerne, der i hobetal sender deres bekymringer, håb og gode råd videre til regeringen"
" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."
"»Hele konflikten om at acceptere konsensus, søge magten og æde de andres legitime ret til at være der, har udspillet sig for øjnene af os, mens vi har lavet det her arbejde. SF måtte træde ud af regeringen, fordi baglandet ikke ville acceptere, at man var nødt til at tage Goldman Sachs – nogle, man traditionelt ville tegne et fjendebillede af – og acceptere at de var medspillere med ret til at være der,« siger Christoph Houman Ellersgaard. 
"Selv om mange sociopater, psykopater, fupmagere, supersælgere, kultledere, forretningsmænd og lignende kan også være politikere, er det modsatte er ikke sandt: Rigtige psykopater og sociopater er sjældne, i den samlede befolkning. Kun mellem 1% til måske 5% af den samlede befolkning i de fleste kulturer.......Men MAGT, er en stærk og vanedannede narkotikum blandt Politikere... 
"Politikere mister tillid og opbakning i samfundet (Vi har brug for Dukkepartiet til at angribe den politiske kultur) - Gakkede partiarter - De nye partier, Alternativet, Nationalpartiet og Dukkepartiet, forsøger alle at være det »anderledes« parti, som vælgere, der føler lede ved de etablerede politikere, kan stemme på.... 
"Som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis - Lars Løkke Rasmussen kan man ikke få en skovl under. En Politisk kokprop, ligegyldig hvad han laver af dumrian-ting, så kommer han altid ud på toppen....
Landbruget frem for alt. Forskere blev sat under pres, høringspraksis blev bøjet, EU-advarsler ikke taget til følge, miljøtiltag henvist til fremtiden – alt sammen for at sikre landmændene ret til at bruge mere kvælstofgødning fra næste måned. Jerngrebbet fra de traditionelle landbrugsorganisationer. Hvem ejer hvem? Sydøstjyllands Politi siger nu, at der blev udledt flere tusind ton flydende gødning ved brand på Fredericia Havn

Skandaler preller af på Venstre


Poul Schlüters legendariske sætning: - Der er IKKE fejet noget ind under gulvtæppet!
18 politikskandaler 1980-2010
Det startede med den første venstreregering under I.C. Christensen blev i 1908 ramt af en skandalesag, da justitsminister P.A. Alberti blev dømt for bedrageri i en sag, der også førte til en rigsretssag mod I.C. Christensen, der havde ladet staten yde Alberti et lån. 
Antallet af politiske skandaler i danske medier har været stærkt stigende siden 1980. Det viser forskning fra Roskilde Universitet. Der vil fremover komme endnu flere skandaler, fordi sensationspressen kæmper hårdere for sit liv. Nye skandaler kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge.
Politikskandaler og normskandaler:
I denne analyse skelnes mellem to overordnede typer af politiske skandaler:

  • Politikskandaler, det vil sige skandaler, der udspringer af en ministers eller politikers politiske arbejde. Politikskandaler drives frem af den undersøgende journalistik og afspejler på denne måde tanken om den politiske skandale som et højdepunkt for pressen i rollen som fjerde statsmagt.
Normskandaler, der udspringer af en ministers eller politikers personlige handlinger, enten i rollen som politiker eller i rollen som privatperson. Normskandaler drives frem af den tabloide udvikling i medierne, men kan også siges at spejle udviklingen/stabiliteten i samfundets overordnede norm og moralkodeks.

Læs videre: http://www.verdensalt.dk/2016/11/venstre-danmarks-liberale-parti-og-det.html