Nov 24, 2016

"Korruptionland" - Ukraines elite sover med millioner i madrassen (Blogger: Selvom danske politikere ALTID slipper, såsom Bilag-Lars, Messer-shit, Anders Fog-The-War, Bjarne Cory-DONG, DF, SF, MELD, FELD svindel m.fl., skriver politiken nu, at; »Dansk minister rejser til Ukraine og rydder op i korruption. EU lancerer et program for 120 millioner kroner til kamp mod korruption i Ukraine. Danmark skal stå i spidsen«... Syntes det er lidt lattervækkende, at Danmark skal stå i spidsen for et EU program i en tidligere USSR stat, men vi kan ikke selv rydde op i det danske politiske system... "... Den menige ukrainer gispede, da over 100.000 politikere og embedsmænd blev tvunget til at offentliggøre deres indtægter, formuer og samlinger af dyre ure, smykker og antikviteter... Den menige ukrainer har i årevis anet, at politikere og ledende embedsmænd snød, så vandet drev – at der er korruption overalt i den offentlige forvaltning. Men nu er der sat tal på.. 500 dommere trak sig fra deres ombede for at slippe for at selvangive deres formuer og værdier... Præsident Petro Porosjenko er rig! Men at en præsident synes, at det er nødvendigt at have 60.000 dollars (421.000 kr.) og 900.00 grivna (244.000 kr.) liggende i kontanter, kom alligevel bag på de korruptionsplagede ukrainere... I toppen af listen finder man ejeren af en restaurantkæde, Vjatjeslav Konstantinovskij, der har 14,7 mio. dollars (103 mio. kr.) stoppet ind i madrassen... chefen for landets skattevæsen, Roman Nasirov, en årsløn på 36.096 grivna (9.800 kr.). Alligevel ligger han inde med 1,6 mio. dollars, 450.000 euro og 4.350.000 grivna – i alt godt 12,7 mio. kr... Først når politikere og forretningsfolk bliver bange for at komme i fængsel, kan vi for alvor komme korruptionen til livs - Daria Kaleniuk, korruptionsjæger... »Det »er en revolution«, siger Daria Kaleniuk. Som direktør for Anticorruption Action Center i Kijev har hun presset på for at få gennemført ordningen, der med skiftende begrundelser blev udsat flere gange. »Men vi er slet ikke i mål. Nu må vi finde ud af, hvor mange af deres millioner, de har skaffet sig gennem ulovligheder, og så skal de straffes«, siger hun... Men bankerne er en helt anden sag, som vi også presser på for at få ryddet op i«, siger Daria Kaleniuk. »Vi har hele tiden vidst, at det drejede sig om formuer, og at der findes rigtig mange sorte penge i Ukraine...")

Den menige ukrainer gispede, da over 100.000 politikere og embedsmænd blev tvunget til at offentliggøre deres indtægter, formuer og samlinger af dyre ure, smykker og antikviteter
Økonomi

500 dommere trak sig  
Korruption 
Ukrainske politikere og ledende embedsmænd skulle inden 1. november selvangive alle indtægter, formue og andre værdier for sig selv, deres ægtefælle og børn. Familien er inddraget for at forhindre overdragelse.

Alle beløb over 60.000 grivna (16.280 kr.) og værdier for mere end 121.000 grivna (32.800 kr.) skal ifølge loven, som EU og Den Internationale Valutafond pressede på for, selvangives.

Det koster en bøde på 51.000 grivna (5.999 kr.) eller mindst 150 timers samfundstjeneste ikke at lægge sin selvangivelse på nettet.

Man regnede med, at godt 40.000 politikere og ledere i det offentlige ville selvangive sig i denne omgang. Men mange offentligt ansatte misforstod ordningen, så der nu ligger 130.000 selvangivelser på nettet.

500 dommere trak sig fra deres ombede for at slippe for at selvangive deres formuer og værdier.

Læs videre: http://politiken.dk/oekonomi/gloekonomi/ECE3483864/ukraines-elite-sover-med-millioner-i-madrassen/

Læs videre: http://politiken.dk/indland/politik/ECE3383591/dansk-minister-rejser-til-ukraine-og-rydder-op-i-korruption/