Oct 5, 2016

The Good, the Bad and the Ugly. Kan Lars Løkke rumme alle. Det kan han faktisk. Venstres fupnummer om et nyt boligskattestop opdaget. Sådan vil skatten stige - trods Løkkes plan (Blogger: »Ingen nuværende boligejere vil komme til at betale mere, end med de nuværende skatteregler.« er løgn og latin. Skatten på grunden under ejerboliger vil stige med op til 10.000 kroner, før regeringen vil frede boligejernes skattebetaling efter 2020 (hvor skatten på dyre boliger stiger eksplovist bl.a). Det rammer især kommunerne med de højeste boligpriser, København samt Nordsjælland. Skattestoppet omfatter i beløb kun ejendomsværdiskattten, mens ejendomsskatten på grunden kun er omfattet af et loft over stigningen. Grundværdier, skatten beregnes af, kan fortsat stige med syv procent. Alle kommuner stiger uden undtagelse, selvom enkelte, ligesom Frederiksberg, allerede har kompenseret og sat grundskyldspromillen ned...Vores elskede statsminister syntes stadigvæk at skære ned på SU'en samt sende danskerne senere på pension - er fair.. Sidst og ikke mindst, 2025 planen og den enorme udvidelse af Internetovervågning som bryder retsprincipper(datalogningsbekendtgørelse ). Fremtidens vidtgående registrering af borgerne på nettet får flere ekperter til at slå alarm. Registreringen er muligvis på kant med den Europæiske Menneskerettighedskonvention. I fremtiden vil teleselskaber og internetudbydere i Danmark skulle opbevare oplysninger om alle danskeres telofonopkald, emailkommunikation og færden på internettet et år tilbage. Det betyder også, at hvis jeg benytter mig at ord som er bandlyst i fremtiden, kunne være "terror", "bombe", eller "angrib" så kan Lars Løkke lukke min blog ned permanent og jeg kan blive retsforfulgt (det vil den enøjede justitshævner og overvågningsminister Lord Sauron Pind elske). Det sker allerede i USA, hvor Uncle Sam overvågner alle borgere for 377 ord (DHS monitoring), alt metadata og loggning af hvert tastetryk på nettet. Det er netop kommet frem, Yahoo scanner kunders mails til USA's efterretningsvæsen. Du tror det er løgn, men det er med i Deres masterplan og strategi hvor "Agenda 21" indgår, NSA's '9-Eyes', TTIP, Smarte Byer (København) samt #sessionslogningssimulatoren og ikke mindst, frygten for såkaldte "terror plots". Velkommen til den fagre nye verden, hvor George Orwells, vender sig i graven. OMG!, hvem lytter til de banditter?)

ARKIVFOTO Foto:

Sådan vil skatten stige - trods Løkkes plan 


Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )

Udgivet den 25. Februar 2016 af Verdensalt

Forord: Som altid smider jeg nogen bolde op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af en tese, fortolkning og faktum, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers.

"Tusindvis af bekymrede danskere skriver breve til Løkke, Støjberg og Pind. Den seneste års øgede indvandring vækker stærke følelser hos danskerne, der i hobetal sender deres bekymringer, håb og gode råd videre til regeringen"
" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."
"»Hele konflikten om at acceptere konsensus, søge magten og æde de andres legitime ret til at være der, har udspillet sig for øjnene af os, mens vi har lavet det her arbejde. SF måtte træde ud af regeringen, fordi baglandet ikke ville acceptere, at man var nødt til at tage Goldman Sachs – nogle, man traditionelt ville tegne et fjendebillede af – og acceptere at de var medspillere med ret til at være der,« siger Christoph Houman Ellersgaard. 
"Selv om mange sociopater, psykopater, fupmagere, supersælgere, kultledere, forretningsmænd og lignende kan også være politikere, er det modsatte er ikke sandt: Rigtige psykopater og sociopater er sjældne, i den samlede befolkning. Kun mellem 1% til måske 5% af den samlede befolkning i de fleste kulturer.......Men MAGT, er en stærk og vanedannede narkotikum blandt Politikere... 
"Politikere mister tillid og opbakning i samfundet (Vi har brug for Dukkepartiet til at angribe den politiske kultur) - Gakkede partiarter - De nye partier, Alternativet, Nationalpartiet og Dukkepartiet, forsøger alle at være det »anderledes« parti, som vælgere, der føler lede ved de etablerede politikere, kan stemme på.... 
"Som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis - Lars Løkke Rasmussen kan man ikke få en skovl under. En Politisk kokprop, ligegyldig hvad han laver af dumrian-ting, så kommer han altid ud på toppen....
Landbruget frem for alt. Forskere blev sat under pres, høringspraksis blev bøjet, EU-advarsler ikke taget til følge, miljøtiltag henvist til fremtiden – alt sammen for at sikre landmændene ret til at bruge mere kvælstofgødning fra næste måned. Jerngrebbet fra de traditionelle landbrugsorganisationer. Hvem ejer hvem? Sydøstjyllands Politi siger nu, at der blev udledt flere tusind ton flydende gødning ved brand på Fredericia Havn

Skandaler preller af på Venstre


Poul Schlüters legendariske sætning: - Der er IKKE fejet noget ind under gulvtæppet!



18 politikskandaler 1980-2010
Det startede med den første venstreregering under I.C. Christensen blev i 1908 ramt af en skandalesag, da justitsminister P.A. Alberti blev dømt for bedrageri i en sag, der også førte til en rigsretssag mod I.C. Christensen, der havde ladet staten yde Alberti et lån. 
Antallet af politiske skandaler i danske medier har været stærkt stigende siden 1980. Det viser forskning fra Roskilde Universitet. Der vil fremover komme endnu flere skandaler, fordi sensationspressen kæmper hårdere for sit liv. Nye skandaler kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge.
Politikskandaler og normskandaler:
I denne analyse skelnes mellem to overordnede typer af politiske skandaler:

  • Politikskandaler, det vil sige skandaler, der udspringer af en ministers eller politikers politiske arbejde. Politikskandaler drives frem af den undersøgende journalistik og afspejler på denne måde tanken om den politiske skandale som et højdepunkt for pressen i rollen som fjerde statsmagt.
  • Normskandaler, der udspringer af en ministers eller politikers personlige handlinger, enten i rollen som politiker eller i rollen som privatperson. Normskandaler drives frem af den tabloide udvikling i medierne, men kan også siges at spejle udviklingen/stabiliteten i samfundets overordnede norm og moralkodeks.
(2013 Politiske skandaler – Troels Lund Poulsen og Birthe Rønn Hornbech) Selvom der ikke går en uge uden nye belastende oplysninger om regeringsførelsen i den tidligere VK-regering, er vælgerne fortsat begejstrede for Venstre, eller er de? De juridisk tunge sager, der bliver kulegravet i kommissioner, går hen over hovedet på folk, fastslår eksperter, der udpeger store og komplicerede politiske sager som de mindst farlige. Carl Holst-sagen vidner om et større problem. Sagen om Carl Holsts misbrug af embedsværket er næppe enestående, vurderer eksperter. Der mangler et kodeks for embedsmænd i kommuner og regioner, hvor de ansatte ofte er tæt knyttet til de politisk valgte ledere, lyder det
Læs mere »