Oct 26, 2016

OpenmindconferenceDK (Blogger: To eneste uafhængige danske journalister, der tør sige, hvad mange tænker... Frederik Cilius (Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm) samt Tommy Hansen. Alle og jeg mener ALLE andre journalister har fået mundkurv på fra det danske medie-establishment eller blot agere de blinde mus af uvidende individer fra den verdensorden jeg ynder at kalde 'illusionens 3D Matrix'. Ytringsfrihed - pressefrihed eller rettere opinionsytringer til offentligheden er ikke esksisterende i Danmark, hvis du er journalist i det etablerede mediecirkuss...Et godt eksempel er Mads Palsvig - En Investment banker taler ud - og formand for det nye danske parti JFK21. Første foredrag i Januar 2015, hvor Mads afslørede, blandt andet, korruption og pengeskabelsen fra toppen af finansverdenen. Ingen, jeg mener ingen, af de 1200 danske inviterede journalister, politikere og deslige mødte op, til trods for at 110.000 mennesker havde hørt om foredraget. Efterfølgende har diverse internationale medier kontaktet Mads, som derved har spredt disse budskaber rundt... Mads Palsvig har næsten 30 års erfaring fra ansættelser i nogle af verdens største finansielle virksomheder i bl.a. London og Hong Kong – fx Credit Suisse First Boston og Morgan Stanley... Dette eksempel er ikke blot noget jeg brøker sammen, det er noget som Mads Palsvig selv har posted og hans team... Udvid din horisont og opsøg selv viden herom. Siger ikke, at Mads Palsvig, Tommy Hansen og Frederik Cilius er de mest oplyste væsner på denne planet, men de har indgået en sjælekontrakt til at turde tage hul på bylden og videreformidle et budskab som hjælper til vores åndelig opvågnen...)



Published on Sep 29, 2016
Tommy Hansen har grundlagt Free21.org - et globalt tidsskrift, som både kan læses på internettet og udgives som papir-magasin.
Hvis du har lyst til at hjælpe Free21.org med oversættelse af artikler fra tysk til dansk, kan du kontakte dem på: info@free21.org
www.openmindconference.com

*********************************************************************************
Published on Apr 20, 2016
Recorded in Århus, Denmark on 7th April 2016. Danish journalist Tommy Hansen gives part 1 of his presentation on geo-politics past and present, global currency and war.
Presentation arranged by 9/11 Truth Århus.
Recorded, mixed and edited by Gregg Vardy.


Søg på verdensalt.dk omkring Mads Palvig.....

 *********************************************************************************
 
 Blogger: Herunder eksempel på danske PDF artikler fra Free21-org. Der findes artikler på flere sprog.