Oct 26, 2016

Kæmpebryster fra USA(F-skåle): Derfor skal Lars på gaden på torsdag ("... Men Lars Mikkelsen er ikke kun bange for bryster: - Nej, det er bare ét eksempel. Jeg synes, vi bliver mere og mere syge og svagelige. Mange lider af allergi og cancer, og nu vil man 'harmonisere' alle forhold mellem EU og Canada/USA, og arbejde for at tillade 70 af deres sprøjtegifte, som er forbudt i EU. Vi kommer sikkert til at indføre deres vacciner, og godkende over 1000 kemikalier, som vi har forbudt. Også er der homonkød og GMO(gen-splejset) mad osv, siger Lars til nationen!. Du kan læse hele annoncetexten nedenfor - og så kan du skrive, hvad du mener om EUs handelsaftaler - og komme med et bud på, hvorfor 250000 tusinde tyskere demonstrerede mod Ceta og TTIP i september..")


Lars M fra foreningen Biodynamisk Forbrugersammenslutning har flere grunde til at være imod de handelsaftaler EU gerne vil indgå med Canada og USA. En af dem er absurde kæmpebryster


Af: Thomas Harder, Foto: AP, privat, arkiv - BT.dk

- USA’s hvide kvinders brystmål er absurd 2½ gange større end danske kvinders.
- Det skyldes ikke arveanlæg, da vi har samme afstamning.
- Det formodes at skyldes GMO, sprøjtegifte, væksthormoner i kød m.m.


F-skål i USA - C-skål i Danmark i dag....


Sådan skriver Lars M fra foreningen Biodynamisk Forbrugersammenslutning i en annonce mod EUs planlagte handelsaftaler med Canada og USA (Ceta og TTIP) han havde i MX i mandags - og som gerne vil have at gerne vil have, at hele Danmark ser.

Lars er ikke glad for kemikalier, GMO og hormonkød

Syge og svagelige

De amerikanske kæmpebryster - som han har læst om i undersøgelse bragt i The Journal of Female Health Sciences - sprænger nemlig den europæiske målestok A til F - med at have en gennemsnitlig bryststørrelse på mere end F. Således har kvinder i USA gennemsnitlige bryst volumen på hele 1.668 ML, mens danske bryster er 574 ML i snit. Men Lars er ikke kun bange for bryster:

- Nej, det er bare ét eksempel.

- Jeg synes, vi bliver mere og mere syge og svagelige. Mange lider af allergi og cancer, og nu vil man 'harmonisere' alle forhold mellem EU og Canada/USA, og arbejde for at tillade 70 af deres sprøjtegifte, som er forbudt i EU.

- Vi kommer sikkert til at indføre deres vacciner, og godkende over 1000 kemikalier, som vi har forbudt. Også er der homonkød og GMO(gen-splejset) mad osv, siger Lars til nationen!.

Du kan læse hele annoncetexten nedenfor - og så kan du skrive, hvad du mener om EUs handelsaftaler - og komme med et bud på, hvorfor 250000 tusinde tyskere demonstrerede mod Ceta og TTIP i september.


Kommer du til demo på torsdag d. 27 oktober kl. 16.00 på Rådhuspladsen i København (Videre foran Christiansborg ca. 17.30 – 18.45)?



Hvad mener du om at EU vil lave handelsaftalerne TTIP og Ceta med USA og Canada? 48,23% Jeg er imod TTIP og Ceta 16,37% Jeg er tilhænger af TTIP og Ceta 35,4% Jeg vil gerne have mere information inden EU laver de aftaler


Derfor er Biodynamisk Forbrugersammenslutning imod TTIP


Vil vi fx om få år indføre 100 % økologi, så vil koncerner miste en forventet indtjening på sprøjtemidler og kunstgødning på 25-100 mia. Monsanto og andre store koncerner vil lægge sag an mod vores stat for at få mia. i erstatning. Vi kan så vælge at betale pengene eller fortsat leve med sundhedsfarlige giftstoffer i fødevarer!

Dette vil blive en realitet, hvis CETA (aftalen EU-Canada) bliver vedtaget. Aftalen underskrives 27. okt. af EU. Emnet er ikke behandlet i Folketinget eller i Europaudvalget. Forhandlingerne og resultatet er stort set negligeret i medierne. CETA-aftalen er tilgængelig på dansk i 1496 sider. Aftalen omfatter alle samfundsområder, fx sundhed.

Vi har bedre standarder på de fleste områder. Nu vil man ”harmonisere” alle forhold mellem EU og Canada/USA. De vil arbejde for at tillade 70 af deres sprøjtegifte, som er forbudt i EU. At vi indfører deres vacciner. At vi godkender over 1000 kemikalier, som vi har forbudt. At vi køber homonkød og GMO(gen-splejset) mad osv.

USA’s hvide kvinders brystmål er absurd 2½ gange større end danske kvinders. Det skyldes ikke arveanlæg, da vi har samme afstamning. Det formodes at skyldes GMO, sprøjtegifte, væksthormoner i kød m.m.

Andre emner: Skrotning af fagforeningerne. Aftalen er, at man aldrig kan rulle noget tilbage til en tidligere bedre standard. Offentlige ydelser som vand- varmeforsyning m.v. bliver privatiseret.

Danske domstole sættes i flere sammenhænge ud af kraft. I CETA-aftalen er der en voldgift bemandet med erhvervsfolk, der endeligt afgør sager (jævnfør Monsanto-sagen). Der kan evt. blive tale om en appelmulighed, men stadig afgøres det af erhvervsfolk – sagen kan ikke komme for danske domstole.

Det største problem er, at vores demokratiske indflydelse bliver stækket. Der oprettes et Reguleringsråd (RR), som er uden for demokratisk indflydelse. Der arbejders for at ensrette alt. RR skal se alle vores lovudkast, før de kommer for Folketinget.

Det er forenklet her, men ved den store demonstration kan man høre meget mere.

EU-kommissionen skriver under midlertidigt på aftalen ud fra en forventning om senere egentlig godkendelse. Hvad det betyder i praksis, har vi ikke oversigt over.

Advokat Georg Lett skriver, at aftalen kræver en folkeafstemning, da der er tale om suverænitets-afgivelse ifølge Grundloven.

Demonstrationen arrangeres af 35 organisationer, herunder fagforeninger. Mere på www.stop-ttip.dk og www.ttip.dk Indtrykt ved www.BiodynamiskeForbrugere.dk