Aug 22, 2016

Sjælepartner (Soul, Motivational speakers, by Stig Boye Petersen. Heaven.eu.com purports to create a dialogue with people searching for answers to the big questions in life. Quoted by blog owner Stig Boye Petersen - RIP 2004. Danish blog is about a form of truth about Jesus, Wing Makers, Nibiru and so many other important stuff...)


Mange mennesker kommer ud for at møde et andet, som de er fuldstændig på bølgelængde med. De har da som regel det samme livssyn, har en følelse af at være knyttet harmonisk sammen. De kan have det ligesom et gammelt ægtepar, der bare sidder og holder hinanden i hånden og føler sig lykkelige og fredfyldte.

Og det er sandsynligvis netop det, der er tilfældet, når man synes at møde en sjælepartner. Man kan have kendt hinanden som ægtefæller i tidligere liv. Derimod er det sjældent, at børn og forældre senere møder hinanden som sjælepartnere.

Årsagen kan være den, at der ud af et intimt fysisk og åndeligt forhold kan opstå en tilknytning mellem sjælene, at det som et uudsletteligt minde følger med i senere inkarnationer. Når to sjælepartnere mødes i et af deres efterfølgende liv, kan erindringen træde frem så kraftigt, at det opleves som et mindre genkendelsens chok.

To sjælepartnere kan blive inkarneret som broder og søster, og der vil da opstå et sjældent forekommende varmt forhold mellem dem – dog ikke seksuelt; thi sjælepartnere har udlevet et sådant tidligere, ligesom de hver især tidligere har lært, hvad de skulle, af hinanden. Men de kan have valgt at inkarnere som broder og søster for bedre at kunne støtte hinanden i udførelsen af de opgaver, som de har planlagt for dette liv.