Aug 26, 2016

Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY: Til fremme af selvansvar og sundhedsbevidsthed (Foreningens formål er at sikre fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning. Sundhed er godt for helbredet! Optimal sundhed for alle!)

Nyheder:


Seneste nyhedsbrev kan læses her

Sundhedsstyrelsen truer (igen) en af landets eneste læger med succes i forhold til at behandle HPV-vaccineskader

Læs mere her (nederst på siden)

Sølvpapirshat og underskrifter

EHS-foreningen og May Day samlede underskrifter på Strøget i København ved Storkespringvandet. Det var her Michael Jeppesen indledte og afsluttede reportagen Mellem Himmel og Jord på DR2 mandag aften om elektrohypersensitivitet og mikrobølger. Du kan se reportagen her og følge underskriftindsamlingen her
Læs mere her

18-årig vaccineskadet fortæller sin historie

Ida Jensen er ramt af svære vaccineskader efter HPV-vaccinen Gardasil. Nu fortæller hun om sit forløb og sit syn på myndighedernes håndtering af HPV-vaccineskandalen
Læs beretningen her

Klinisk lektor med habilitetsudfordring afviser kritik med arrogance

Overlæge, speciallæge og klinisk lektor Erik Søgaard-Andersen afviser med arrogant svar et relevant og faktabaseret åbent brev fra Landsforeningen HPV-bivirkningsramte.
Du kan læse dialogen her
Du kan læse den "videnskabelige" leder i Ugeskriftet her

Danske forældre mangler basal viden om børnesygdomme

Myndighederne har så travlt med at anprise vaccinationsprogrammet og bakker så ukritisk op om mediehype, at basal uddannelse og information til forældre om børnesygdommene aldrig når frem. Det er i dag et fåtal af forældre, der kan identificere en børnesygdome ud fra symptomatikken eller kender inkubationstiden og mange tror fejlagtigt, at børnevaccinationsprogrammet yder beskyttelse mod sygdommene. Det problem har homøopat Mette Mitchell sat sig for at gøre noget ved. Hun uddanner forældrene. Du kan hente kompendiet her

Underskriftindsamling imod mikrobølgebestråling af befolkningen

EHS-foreningen, Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og May Day er gået sammen om at samle underskrifter ind mod den konstante og allestedsnærværende mikrobølgebestråling, som hele befolkningen udsættes for 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, 365 dage om året.
Du kan skrive under online her


Stig Gerdes: Undersøgelse er kriminel 

Læge Stig Gerdes har skrevet til Kræftens Bekæmpelse og tilbyder at gøre deres undersøgelse mindre kriminel
Læs brevet til Kræftens Bekæmpelse her
Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhold til Stig Gerdes her

Nyeste opdaterede behandlingsmanual for HPV-vaccineskadede tilgængelig

Behandlingsmanualen udarbejdet i et samarbejde mellem praktiserende læge Stig Gerdes, førende ernæringsforskere og forældre til nogle af de mange HPV-vaccineskadede. Nyeste version kan hentes her
Se eller gense dokumentaren om "De Vaccinerede Piger" på TV2 her (1.del) og her (2. del)

Flere børn og unge får kræft

Beskytter børnesygdommes -og voksen infektioners feber mod kræft?
Gennem flere årtier har der været fremsat hypoteser fra forskere og læger om at børnesygdommene ikke var ”rigtige” sygdomme, men snarere ”modninger” eller løbende ”optimeringer” af immunsystemet, der havde til formål at beskytte mod sygdomme og kræft senere i livet.
Læs mere her

Lægers tavshedspligt truet af myndighederne

I over 7 år har myndighederne indsamlet journaloplysninger i al hemmelighed fra landets praktiserende læger. Oplysningerne skulle gøres til handelsvare i forhold til forsikringsselskaber, medicinalproducenter og forskere, der mod betaling ville kunne få indsigt i journaloplysninger på CPR niveau.
May Day har produceret en fiktiv video om, hvor galt det kan gå, hvis myndighederne sælger intime oplysninger til firmaer og forskere med økonomisk interesse i oplysningerne.
Se videoen her

Massiv forurening med zink og kobber i landbruget udgør kæmpe trussel

Med landbrugspakken åbnes der for yderligere gødning med gylle, der indeholder store mængder zink og kobber, som bruges i landbruget for at nedbringe blandt andet antibiotika-brugen. Gyllen udgør allerede nu en kæmpe trussel mod folkesundheden. Zink og kobber ophobes i dyr og mennesker og er formentlig skyld i en del sygdomme i befolkningen.
Læs artiklen her