Aug 26, 2016

Det koster et kongerige - Kære Kronprins, Tronarving til den danske trone, Frede, Pingo... ("..Underskud på 4.200.000 kr. i 2015... Prins Joachims gyldne fidus: Får gratis feriebolig på Schackenborg Slot...Mere end hver tredje dansker vil af med Margrethe... Så meget får kongehusets medlemmer i apanage..." - Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal? )




Mere end hver tredje dansker vil af med Margrethe


En stor del af danskerne ser gerne, at dronning Margrethe abdicerer inden for det næste år. Eksperter ser det som et udtryk for folkets respekt for hende.  Undersøgelsen er baseret på interview med 1004 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18-74 år fra YouGov Panelet i perioden 19. - 22. August 2016.



 Udgivet første gang den 12. Februar 2016 af Verdensalt


Hvornår skal vi afskaffe Kongehuset?

Update: Dronning Margrethe blev spurgt til rygter: Er det reelt en skilsmisse fra Henrik?

Update:Alexandra om apanage-kritik: Nogle gange bliver der skrevet ting, man ikke skal blive ked af
Update:VIDEO Så meget får kongehusets medlemmer i apanage
Update: Prins Joachims gyldne fidus: Får gratis feriebolig på Schackenborg Slot
Update: Kostbar fødselsdag koster kongehuset underskud i 2015
Update:  Massiv kritik: 'Skandaløst' at sende kronprinsparret på charmetur til diktatur
Update: Frederik vild med Wozniacki: Hun er en flot pige. Caroline også er en rigtig god veninde til tennisstjernen Serena Williams
Update: Kronprins Frederik får 19,6 millioner kroner i apanage  i 2016
Update: Frederik er langdistance-protektor for VM men mødte ikke op for de danske håndbold piger. Han befandt sig nemlig i sommervarme Australien
Update: Kongehuset modtager gaver af meget højere værdi fra erhvervseliten.
Update: Jens Høvsgaard det koster et kongerige
Update: Konge i sit eget liv - 26. April, 2015
Update: Luftture for en formue: Her flyver dronningen gratis
Update: Dokument afslører Margrethes hemmelighed: Bad om millioner til Alexandra
Update: 'Dronningen har jo ikke noget tøj på'. Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Margrethe, at den er helt gal?
Update: Prins Joachim geniale plan: Så stenrig kan han blive
Update: Kendismægler: Alexandras vilde boligpris er for høj
Update: Danish royal family deny claims that Crown Princess Mary is feuding with her Australian family following alleged Facebook posts about 'she who shall not be named'

BREAKING Feb 15, 2016 Update: bogen ‘Jan Bonde Nielsen: Afsløret’ - Prins Henrik holdt venskab skjult efter skandaler - Da en af landets mest kendte og omdiskuterede forretningsmænd, den tidligere B&W-direktør Jan Bonde Nielsen, i begyndelsen af 1980’erne kom i stormvejr i medier og retssale måtte forbindelsen til kongehuset og særligt den nære ven, prins Henrik, kappes..... 

......og vi kunne blive ved...... 

Radio24Syv har en kanon udsendelse - Det, vi Taler om - Denne gang bliver der virkelig gravet efter Kongehusets hemmeligheder.... følg med her.

Hemmeligheden bag "The Red Dragons" - De kongelige slægter som går meget langt tilbage

Jeg ønsker ikke at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra konspiratorer. Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation.




Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd. Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. Kongehuset ønsker dog ikke at være umydige overfor folket. Denne ulidelige snobberi for adelslægtens genklang, må være forbi. Synlighed, anerkendelse, agtelse er den magt, som Dronningen besidder i enorme mængder, men hvis man er født til at bade i symbolsk kapital, så er man ikke vant til at kæmpe for den....(har desuden også fulgt journalisterne Jens Høvsgaard og historikeren Lars Hovbakke Sørensen som er de eneste der Tør - hvor vi andre tier...)

Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, Danmark sidder godt fast under mine negle uden de bliver rene igen. Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen... (Committee Of 300 - Verdens mægtigste magtelite?)
(The Royal Red Dragon Bloodlines ) Denne meget chokerende veldokumenteret beretning, om det Engelske monarki og Queen Elizabeth II's altoverskyggende magt, lande som hun reagere, oprindelse og stamtræ, som implicerede det danske- og verdens kongehus og monarkier. Giver et nyt og interessant, ukonventionel fremstilling - for at forstå fremtiden, må du forstå fortiden - Nazi Tyskland, Red Dragon = Lucifer, Rothchild dynastiet, symbolerne på vores nationflag, eksempelvis; Det danske og engelske = Holy Roman Empire, Heiliges Römisches Reich (HRR), Barack Hussein Obama II, Konge af Saudi Arabien - King Abdullah og hans magt med Islam. G20 i 2009.....

De første 10 minutter er ikke sensationel stof i sin nuværende karakter, ting som mange ved eller kan slå op, men senere inde i Part 2 af denne dokumentar "The Royal Red Dragon Bloodlines" og ialt 30 minutter frem, omhandler Danmark og de kongelige afstamninger især med Christian IX og især Prinsesse Louis, er blot mange, mange slægtninger og afstamninger som falder tilbage til Queen Elizabeth II.

Betyder det at brikkerne falder på plads nu mht. Freemasonry, Rothchild dynastiet og igen danne blueprint af dannelsen af Illuminati, Zionisterne, Cabal, New World Order - hvem ved I kan læse mere om de mest magtfulde 13 rigeste zionistiske familier her

Har allerede berettet, om Queen Elizabeth II's absolutte magt i verdensordenen, hvis man tager freemasonry konspirationen for ægte. (Committee Of 300 - Verdens mægtigste magtelite?)


Udgivet første gang den 12. Januar 2015 af Verdensalt 


#Brogate: Kære KronBroBizz, De er endnu engang blevet eksponeret efter Deres bro-fadæse forleden, er det en rimelig opførsel?

Kære Kronprins, Frede, Pingo,

Det viser sig, De endnu engang er blevet eksponeret efter Deres bro-fadæse forleden. Det er ikke første gang, De overser et rødt lys, men måske det sidste? De er ikke over loven, Konprins Frederik. Denne ulidelige snobberi for adelslægtens genklang, må være forbi. De er officer i alle værn, respekteret medlem af eliten og med det, kommer ansvar. 

Selvom De ikke er Konge af Danmark endnu, holder idyllen jo stadigvæk i danskernes hjerte for bevarelsen af Kongehuset. H.M. Dronning II samt Prinsgemalen har en vis magtposition som Pierre Bourdieu kalder for symbolsk kapital. Det er den hårdeste valuta af dem alle, og den er efterstræbt. Synlighed, anerkendelse, agtelse er den magt, som Dronningen besidder i enorme mængder, men hvis man er født til at bade i symbolsk kapital, så er man ikke vant til at kæmpe for den. Når så eksponeringen som magtmiddel devalueres, så er det på sin plads og kommer frem fra gemmerne og sige personligt undskyld for Deres opførsel. Det mangler bare, det er ikke i orden at lade ordensmagter som PET gøre det for Jer. Tag afstand fra Deres nære arrogante slægtninge Queen Elizabeth (Prins Philip blev født som prins af Grækenland og Danmark), som har endnu flere skandaler på samvittigheden.   



Se der var engang De ikke kunne sætte to sætninger sammen, en blanding af øber-bøv og sprogspadser. De har også kæmpet for at finde en mening med Deres liv, et spøgelse, måske var Deres morfar, som spillede et pus, han var en rigtigt vildbasse. Dine 'rå' ungdomsår, partyprinsen med sine branderter, udskiftning af de mange tøsebørn, samt de hurtige biler er et afsluttet kapitel. Det har kronprinsessen Mary fået sat skik på. 


Tiden er inde for at vise omhu, pli og pligt. Det er ingen spejderbevægelse De er medlem af. Måske har De lært et par billige tricks af Gotha Andersen fra Flid, fedt og snyd? Vidste De, der er mange som mener, demokrati og monarki er uforenelige størrelser. Mange der er for afskaffelse af Kongeriget. Danskere skal betale op mod 106 millioner i apanage alene i 2015, stigning på 25 pct fra 2014. Kongehuset er Danmarks øverste myndighed, men derfor er ingen mennesker som er over loven. Heller ikke Dem Kronprins Frederik. 


Gud bevare Danmark, det er i hvert fald ikke Dem KronBroBizz Frederik. 


Frederik & Furious #brogate pic.twitter.com/pk7H2FJaWW