Aug 18, 2016

Mens vi venter på Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm vender tilbage fra ferie.... Den Korte Radioavis' MUS på Radio24syv

Frederik Cilius Jørgensen (født 1986) er dansk satiriker og skuespiller og medradiovært på "Den Korte Radioavis" på Radio24syv i rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

Læs også: Spørgsmål til skatteministeren - Kirsten Birgits Troldehær med Oberst Vikings angrebsplan slår til igen...Kirsten Birgit: ".. Kresten Poulsgaard sagde det i en af de første udgaver af Huxi og det gode gamle Folketing: ”Fyr hele bundet, og start forfra”, ikke at jeg er 100 % enig med den gamle fodermester, men der er noget sandhed i det, han siger. Men måske, vi kan gøre det en anden gang.."

Published on Oct 2, 2015
Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun har været til den årlige MUS-samtale på Radio24syv. Hør Den Korte Radioavis på http://www.radio24syv.dk/programmer/d...


Den Korte Radioavis - Er Inger Støjberg Reptilianer?


Published on Nov 21, 2015
Kirsten Birgit går i kødet på en sag om selvcensur på DR's program Næste Uges TV. "Samarbejdsvanskeligheder" lyder den officielle forklaring fra Christoffer Guldbrandsen, der tiltrådte som DR2 Chef en uge før programmets lukning, men noget peger i retning af en lille skare af Reptil DJØF'ere der har trukket i trådene.