Jul 13, 2016

(VIDEO) Heidi droppede sprøjterne: Min datter blev syg af vaccinen (Hvert tiende barn i Danmark bliver ikke vaccineret på trods af Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Irrationelt, mener eksperter... Blogger: Fatamorgana bliver virkelighed. Danskernes autoritetstro til 'magt systemet' er slående. Dog, har nogle set lyset og bære nu superman's kappen på begge skuldre mod forløsning... )

De kære børn
I en miniserie undersøger Jyllands-Posten alternative tilgange til børneopdragelse med et særligt fokus på sundhed og teknologi.

Læs også: Ibuprofen & other common drugs, supplements may cause, exacerbate heart failure – study 

JP - Familie & Sundhed

Udslæt, feber og forkølelse. Heidi Riishøj Bruun fra Randers er personligt ikke i tvivl om, hvad årsagen var til de gener, som flere af hendes børn oplevede i den tidlige barndom. Børnevaccinationer.

Sit fjerde barn, sønnen Johan, der i dag er fire år, undlod hun derfor helt at lade vaccinere.
»Jeg blev nervøs for at fortsætte med vaccinerne og fik ingen hjælp fra sundhedssystemet. Jeg valgte ikke at vaccinere mit sidste barn, for jeg tør simpelthen ikke,« fortæller den 41-årige mor, der arbejder som selvstændig ernæringskonsulent.

Heidi Riishøj Bruun fremhæver stoffet aluminium, som nogle vacciner indeholder, som problematisk. Hun har nemlig selv allergi og er overbevist om, at der er en sammenhæng mellem vacciner, allergi og gener.

Læs videre: http://jyllands-posten.dk/livsstil/familiesundhed/ECE8765838/heidi-droppede-sproejterne-min-datter-blev-syg-af-vaccinen/