Jul 7, 2016

Nato-lande vil skræmme Rusland endnu mere. NATO-chefen giver Danmark klar besked: Ret nu ind og styrk forsvaret (Måske er det bare mig, men Danmark har ikke en tradition for at demonstrere på noget så radikalt som krig andet en lille hård klikke af veteraner om lukning af Irak-kommissionen tilbage i 2015. Mens Jens Stoltenberg, sidder og mæsker i vildsvin og flødesovs med Obama, Cameron samt Lars Løkke og de øvrige stats- og regeringsledere i den polske hovedstad - Præsidentpaladset – grundet den såkaldte Warszawapagt. Sidder selv tilbage med en meget dårlig smag i munden. Hvordan kan mennesker stemme på statsledere som er tilhænger af krig og ødelæggelse? Hvorfor har vi et så dysfunktionell holdning til en forældet borgerlig krigsretorik og had til Rusland? Jeg har selv været dansk soldat, uden at være udstationeret, men har venner fra de danske specialstyrker og den håndgribelige viden som er lagt foran mig, er jeg forbløffende hvor meget hemmelighedskræmmeri og misvisende information der holdes tilbage i de missioner som danske soldater er tvunget til at udføre, per ordre, i skulle bare vide. USA har virkelig skruet vores elskede Lars Løkke op som en statsmand af probationer, men desværre har han ført sine vælgere bag lyset...Mange aner ikke hvor mange steder Danmark faktisk udfører krige i lande som intet har med Danmark at gøre..)


READ MORE: Swedes no longer want to join NATO – poll
READ MORE: From Russia with Peace: Debunking the myth of ‘Russian aggression’ 
READ MORE: Breedlove’s war: Emails show ex-NATO general plotting US conflict with Russia
READ MORE; Sanctions are evidence of the intellectual bankruptcy of Merkel’s Russia policy 
READ MORE: Countries Who Should Leave the NATO   

 

Nato-lande vil skræmme Rusland endnu mere

 

TV 2 Nyheder - 07. jul. 2016, 05:35

Afskrækkelse er Natos nye våben mod Rusland. Også danske soldater skal bidrage til forsvarsalliancens nye plan. Mere afskrækkelse af Rusland og flere soldater til Polen og de baltiske lande er nogle af de største temaer på det Nato-topmøde, som finder sted i Warszawa fredag og lørdag. Og mødestedet kan næsten ikke blive mere symbolsk.

Det var nemlig her i den polske hovedstad - i Præsidentpaladset, hvor Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, fredag skal spise middag med Obama, Cameron, danske Lars Løkke og de øvrige stats- og regeringsledere – at den såkaldte Warszawapagt blev underskrevet for 61 år siden. Pagten blev startskuddet til en militær alliance mellem de østeuropæiske kommunistlande og Sovjetunionen og blev set som det militære modstykke til den vestelige forsvarsalliance, Nato.

Læs videre: http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-07-07-nato-lande-vil-skraemme-rusland-endnu-mere