Jun 3, 2016

’Tre ud af fire vil høre om medicinsk cannabis’ (PS: Kan 100 % naturlig Hamp eller Cannabis kurere os fra kræft og andre typer af sygdomme, JA. Virker det 'syntetiske' ordineret medicinsk cannabis - JA og NEJ. Det er vigtigt at sætte sig ind hvordan og hvad er bedst for hver individ. CBD or CBDa? THC or THCa? Cannabis Sativa og Cannabis Indica? RÅ cannabis blade fra planten THC(a) - non-psykoaktive er svær at få fat i, men det bedste, indeholder flest aktive stoffer. Hamp eller Cannabis kan også ryges som pot eller indtages som olie eller chokoladebønner psykoaktive (THC). Husk - 'syntetiske' ordineret medicinsk cannabis kommer fra det medico industrielle kompleks og er udelukkende skabt for PROFIT...)

’Tre ud af fire vil høre om medicinsk cannabis’

Interessen for medicinsk cannabis er stigende. Det mærker Berit Wheler, leder af Informationscenter for Alternativ Kræftbehandling, som Region Midtjylland står bag. Hun er nu begyndt at gøre patienter opmærksomme på, at deres egen læge kan udskrive recept på cannabismedicin


3. juni 2016 - information.dk

Når kræftsyge patienter opsøger Informationscenter for Alternativ Kræftbehandling (ICAK) på Nørre Boulevard i Aarhus, står mange ofte lidt betuttede og ved ikke rigtigt, hvordan de skal få det sagt. Men lidt efter lidt kommer det frem: Er det rigtigt, at cannabis kan hjælpe mod kræft? Og hvor kan man i givet fald få det fra?
»De fleste er ældre mennesker, og de kommer ikke bare ind ad døren og spørger, hvor de kan få noget olie med det euforiserende stof i cannabis, THC. Mange af dem har i forvejen rodet lidt rundt ude på nettet, hvor der er meget snak fra patienter og pårørende om, at cannabis kan slå kræftceller ihjel,« siger Berit Wheler, der er leder af informationscentret, som økonomisk drives af Region Midtjylland.
Her kan kræftsyge møde op og få en samtale om alle de problemer, som deres sygdom forårsager. Selv er Berit Wheler tidligere sygeplejerske på kræftafdelingen for børn på Odense Universitetshospital.
I den senere tid har langt de fleste, der har kontaktet centret, været interesseret i cannabis. Ifølge Berit Wheler er det tre ud af fire, der ringer for at få et råd, der ønsker at høre noget om cannabis. Af besøgstallene på hjemmesiden fra f.eks. januar kan hun også konstatere, at 2.190 ud af i alt 3.261 besøgende ville læse om cannabis...

Læs videre: https://www.information.dk/indland/2016/06/tre-fire-hoere-medicinsk-cannabis

Læs også: http://cannabismyter.dk/cm/cannabismyter.php