May 4, 2016

Skandale: Beviser mod dansk nazist er forsvundet: Siderne er flået ud af sagsmappe (Siden de nylige deklassificerede hemmelige FBI-filer dukkede op i 2015 at USA, 'Sovjetunionen' hjalp Hitler/Eva undslippe til Argentina, smager vi lidt på historievridningen af Nazisternes/Zionisterens færden og gøren i efterkrigstidens eksistentialisme. Det stopper ikke før (primært) vesten stopper med at danse til den amerikanske/Israelske regerings og den zionistiske fløjte. Lidt pudsigt er tidspunktet som berlingske vælger at udgive denne artikel på. Kan i huske Omar Marzouk's valgplakat med Nazi-løkke som nazisympatisør i 2015, senere verdens vrede over Nazi-løkke og det meget omtalte lovforslag om, at fratage asylansøgere deres værdigenstande i 2016. Virker som om, 'staten', ikke ønsker flere shitstorms og at sandheden ikke må komme frem i lyset mht. de danske nazister. Kender vi den faktuelle sandhed og de rævekager som blev indgået med Hitler under den militære undtagelsestilstand efter 1943, da den danske regering måtte træde tilbage? Vi ser både Støjberg som hunulven Ilse fra SS samt Sauron Pind, den enøjede justitshævner, kvæle retten til menings- og ytringsfriheden i Danmark)

Som barn voksede Helmuth Leif Rasmussen op i et dysfunktionelt hjem, og som teenager flyttede han ind hos en onkel med nazistiske sympatier, der rådede den 17-årige Helmuth Leif Rasmussen til at melde sig til Frikorps Danmark. Foto: th christensen
Af Jens Anton Bjørnager
3. maj 2016, 22:30

Dokumenter med centrale oplysninger om den tidligere danske nazist Helmuth Leif Rasmussen er forsvundet. Statens Arkiver erkender, at dokumenterne er væk. Statsadvokaten har endnu ikke besluttet, om der skal rejses tiltale i en sag om krigsforbrydelser mod manden.

Den gulnede sagsmappe er ikke så tyk, som den burde være. Små papirstumper sidder stadig fast i metalclipsene i samlingen, og indholdsfortegnelsen passer ikke længere.

»Siderne er simpelthen flået ud,« siger Martin Magnussen. Han er fast gæst på Statens Arkiver og samtidig manden, der i 2012 afslørede danmarkshistoriens største tyveri af dokumenter fra samme arkiv.

Nu advarer han om, at mulige beviser i den verserende sag mod den tidligere danske nazist og Frikorps Danmark-soldat, Helmuth Leif Rasmussen, er væk.

»Alt det, han fortalte til politiet, lige da han blev anholdt og i dagene efter, det findes ikke længere i arkiverne. Som jeg vurderer det, er mere end halvdelen af sagen forsvundet, måske endda nærmere tre fjerdedele,« siger han.

Gennem tiden har Martin Magnussen af historisk interesse gennemgået flere hund­rede straffesager mod nogle af de omtrent 6.000 Frikorps Danmark-medlemmer, som under Anden Verdenskrig gik i nazisternes tjeneste.

Flere af dem gjorde tjeneste i Waffen SS og i nazistiske udryddelseslejre i udlandet. Efter krigen blev ca. 13.500 danske statsborgere dømt, størstedelen for nazistisk krigstjeneste med en minimumstraf på to års fængsel. Derudover blev 46 dødsdomme eksekveret....

Læs videre: http://www.b.dk/nationalt/beviser-mod-dansk-nazist-er-forsvundet-siderne-er-flaaet-ud-af-sagsmappe

********************************************************


Declassified secret FBI files prove Hitler escaped to Argentina in 1945



PDF or review directly on the Federal Bureau of Investigation’s website, FBI.gov