May 2, 2016

Nogle fejrer 1. maj som siden 1889 har været arbejdernes internationale kampdag og synger 'dejlig er den himmel blå'. Andre, hvor jeg er i blandt, fejrer dagen omgivet af kunstige skyer fra Chemtrails / kemikalie-striber. Gennemsnitsborgeren vil trække på skuldrene og måske sige »tudefjæs«, jeg siger, »kom nu for f.... ind i kampen«. Den danske regering har tilladt overflyvningerne af USA-fly i dansk luftrum siden 90'erne. Nøjagtigt som Transportminister Carina Christensen (K) løj om CIA's hemmelige overflyvninger af fangetranporter i 2008.

Udgivet den 2. Maj 2016 af Verdensalt

En Pilots bekendelser - Barry T. Davis fra Canada, Vancouver, BC


(Mindre udtræk fra Barry T. Davis bekendelser og min egen research):

I slutningen af ​​1990'erne eller måske tidligere, var hovedbestanddelen af ​​Chemtrails udledningen i troposfæren sammensat af et super giftigt toksin kaldet Aluminium Oxide (Aluminiumoxid er en kemisk forbindelse som består af aluminium og oxygen). Blev blandt andet brugt til at reflektere sollys og hjælpe superkøle jordens atmosfære, bedre kendt som geo-engineering. Dengang mente man det var helt legalt og et officielt godkendt af regeringen via militæret. Forskere blev dog mere og mere nysgerrige og begyndte at gennemføre laboratorietest på luftprøver.
Vidste du, nogen af de samme neuro-toksiner, kemikalier eller tungmetaller er brugt i vacciner fra Statens Serum Institut?
 Følgende liste over ingredienser som forskerne fandt alarmerende:

Aluminum Oxide
Bariumoxid
Bakterier som Anthrax og lungebetændelse.
9 kemikalier, herunder Acetylcholin, Chloride
26 tungmetaller, herunder arsen, guld, bly, kviksølv, sølv, uran og zink
4 mold og svampe
7 vira
2 kræftformer
2 vacciner
2 beroligende lægemidler
E.coli Salmonella
Thorium

Der findes faktisk flere forbudte ingredienser som ikke er rapporteret på listen. Nogen som forbedrer det amerikanske ionosfæreobservatorie HAARP («Jordskælv Maskinen») samt forlænger Wi-Fi strålingens rækkevidde rundt om jorden. 
Vidste du, verdens største HAARP station lukkede i 2013 på Alaska's barske ufremkommelige landskab? Nu ejer den norske stat verdens største EISCAT/HAARP i Tromsø. Eftersom Danmark får en Smartcity København med 100 procent udnyttelse af Wi-Fi-nettet kapacitet, er Chemtrails en gave, sendt fra himmelen.
Brug' søg i denne blog' på 'Chemtrails'
Med hånden på hjertet, tror du virkelig på disse ovennævnte ingredienser har noget at gøre med solrefleksion? Skræmmende eksemplet må være, disse ingredienser gør vores jord og oceaner, sterile. Bare tanken om at spise grøntsager som er forurenet af ovenstående liste, kan forkorte livet for mange millioner livsformer, inklusive mennesker. Vi ved, at nogle af verdenseliten ønsker verdensbefolkningen drastisk reduceret ( bl.a. Agenda 21) . . . er det alt sammen en del af deres indsats?....... 




Herunder fotos fra Nordsjælland (Lysfænomener på himlen fra solen er ikke blot flotte, men også farver fra kemikalier)