May 19, 2016

It-kaos rammer kræftpatienter i hele hovedstaden (Hvorfor, tager vi ikke selv ansvar og træder ud af vores egen komfortzone?Hvis du er kræftsyg, kan Cannabinoider hjælpe dig blandt mange alternativer, det er en fællesbetegnelse for de aktive stoffer i cannabis.. De fleste mennesker som er syge, har nemlig den opfattelse, at 'alle' eksperter omkring lægevidenskabens klare lys, skal kunne vejlede/medicinere dig mod 'helbredelse', men faktisk finder de blot - 'symptombehandling'. Med det mener jeg, hvis du bliver 'diagnostiseret' med f.eks.vis. uhelbredelig cancer, er der kun een vej i vores sundhedssystem efter røntgen og scanning - nemlig: medicin, operation, stråling, kemoterapi og anti-hormonbehandling. Vidste du, at alternativ/holistiske læger er blevet meldt savnet eller døde på grund af en tilfældig opdagelse af enzymet "Nagalase", som hæmmer den naturlige dannelse af GcMAF, så mennesker får kræft og autisme for at 'betjene' det medikoindustrielle kompleks. Ergo, Kræft er menneskeskabt... Stor artikel om "Nagalase"...)

Billede: Situationen er alvorlig og patientkritisk, og mange patienter og personalet er helt forståeligt dybt frustrerede over situationen, står der i en orientering fra Region Hovedstaden til regionens politikere om it-problemerne. (Foto: Morten Stricker © Scanpix)

03. MAJ. 2016 KL. 06.01 dr.dk
Af Mads Korsager Nielsen og Maja Flinthøj

Kræftpatienter, der forgæves møder frem til ikke-eksisterende røntgen-aftaler. Læger, der kigger på computerskærmens ’vente-timeglas’ i stedet for at arbejde. Computere, der går ned, og patienter, der bliver ’væk’ i systemet.

Det er blot nogle af de problemer, der plager flere afdelinger på Herlev og Gentofte Hospital, og som foreløbig har forsinket hundredvis af patientforløb.

- Jeg er meget ked af denne situation, og jeg kan forsikre om, at vi sætter alle sejl ind på at skabe os et overblik, kontakte alle berørte patienter, give nye tider og informere om deres forløb, siger Klaus Lunding, hospitalsdirektør for Herlev og Gentofte Hospital i en pressemeddelelse.

læs videre: http://www.dr.dk/nyheder/indland/it-kaos-rammer-kraeftpatienter-i-hele-hovedstaden

Søg på verdensalt på "nagalase", "holistic doctor", "GcMAF"  


***************************************************************************

Knæk Cancer: Enerverende trælse påstande og misvisende råd fra Kræftens Bekæmpelse omkring 'Kosttilskud og naturlægemidler' hvis man lider af kræft og ønsker supplement til kræftbehandlingen.... (gratis detox-kur vedlagt)
http://www.verdensalt.dk/2015/10/knk-cancer-enerverende-trlse-pastande.html

Nagalase the Secret Enzyme Being Used for Mass Culling of the Population [Videos]
What Really Causes Cancer