May 12, 2016

Banken Nordea's uheldige liv i overhalingsbanen: I alt dette kaos lancere Nordea nyt brand og forsøger at ride shitstormen af. Bliver Nordea Kredit næste realkredit-institut som hæver deres bidragssatser, når refinansieringen finder sted af "Kort Rente" (CITA-baseret) og CIBOR-baserede lån for førtidige indfrielser i Nordea Kredit per 1. Juli 2016?

8. April 2016

Selvsving: Nordea synger ud 2016-04-08

Det er ikke nemt at være bank: Bare fordi man prøver at hjælpe kunderne til at snyde samfundet for en masse skattekroner, får man ballade. Det er som om samfundet ikke forstår at banken jo bare prøver at tjene et par milliarder. Altså, så den ikke er nødt til at bede om endnu en bankpakke fra samfundet. Nej, det er ikke nemt at være bank. I dag fik vi hjælp af Simon Nøjers.




4. April 2016 

Rasende Nordea-kunder flygter mod udgangen
Nordea er havnet i en sand shit-storm på Facebook, efter afsløringen af bankens dybe involvering i skattely i Panama....

6. April 2016

Panama-shitstorm er nøglebegivenhed i Nordeas historie. Nordeas administrerende direktør Casper von Koskull er kommet i strid modvind på Facebook.



27. April 2016 

Danske Nordea-kunder har droppet udlån for milliarder i 2016.
Storbankens udlån i Danmark er faldet med 3 mia. kr. på tre måneder – inden Panama-skandale. I modsætning til de to andre store danske banker, Sydbank og Spar Nord, der onsdag har aflagt regnskab for årets første kvartal, faldt udlånet i Nordea Bank .

27. April 2016

Efter måneder med heftig ballade og protester mod de varslede prisforhøjelser hos Nykredit, barsler Nordeas realkreditinstitut, Nordea Kredit, nu - tilsyneladende - også med prisforhøjelser.
source: http://www.dr.dk/nyheder/penge/nordea-chef-varsler-prisforhoejelser-paa-boliglaan


4. Maj 2016 

SVTs program 'Uppdrag Granskning' afslører, at Nordea forsøgte, at holde en stenrig påstået våbenhandler kaldet ”The Icelander” og hans identitet hemmelig over for det panamanske advokatfirma, Mossack Fonseca


9. Maj 2016

Nordea will launch new brand, new logo, new color and new visual identity (Nordea’s new brand take-off starts today and rest of 2016)....



9. May 2016

TV Avisen DR: Nordea mistænkes for hvidvask. Ifølge indslaget har Nordea i 2015 hjulpet velhavende russiske kunder med at føre penge tilbage fra skattely til Rusland i en manøvre, som eksperter betegner som hvidvask og decideret ulovlig.

9. Ma j 2016

Bonds in Nordea Kredit Realkreditaktieselskab.
Selskabsmeddelelse nr. 43, 2016 - Ugentlig oplysning om førtidige indfrielser i Nordea Kredit (CK 93) pr. 04. maj 2016