Mar 16, 2016

Lars Løkke plyndrer Velfærdsdanmark (For at sige det enkelt: Det private erhvervsliv i Danmark har det godt, fordi dygtige velfærdsmedarbejdere giver dem uovertrufne konkurrencefordele....) 16. Marts 2016


Læs også: Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )


"Tusindvis af bekymrede danskere skriver breve til Løkke, Støjberg og Pind. Den seneste års øgede indvandring vækker stærke følelser hos danskerne, der i hobetal sender deres bekymringer, håb og gode råd videre til regeringen"
" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."


Lars Løkke plyndrer Velfærdsdanmark


Gry Reiter, studerende (via Politiken)

Venstre er på rov i offentlige kasser for at skrabe sammen til at sænke skatten.
Er det jer mod os? Det er det ikke i min bog, for er vi ikke i samme båd, sejler vi ikke i samme konvoj, farvand, bølger, uvejr og mod samme destination«. Sådan lød det fra Lars Løkke Rasmussen på det kommunalpolitiske topmøde i torsdags, da han skulle forsøge at dæmpe kommunernes vrede over regeringens såkaldte omprioriteringsbidrag. Hvis du er lidt desorienteret oven på den maritime ordflom, er du ikke den eneste. Men jeg forstår godt, at Løkkes taleskriver forfalder til inkonsistent billedsprog, når han skal bortforklare konsekvenserne ved omprioriteringsbidraget.........Læs videre på Politiken.dk