Jan 4, 2016

(MUST-SEE DOCUMENTARY: How Big Oil Conquered the World) Hvordan oligarkerne har erobret verden - 4. Januar 2016


Nyhetsspeilet.no er et Norsk online magasin skrevet af folket til folket. De offentliggøre oplysninger om nye paradigmer og rapportere om aktuelle emner fra nye vinkler, samt om emner som andre udgiver. Desuden sætter Nyhetsspeilet.no aktuelle emner i et bredere perspektiv end vi normalt ser offentliggjort. Tidsskriftsartikler beskæftiger sig med tre væsentlige hovedemner: Bevidsthed, Kosmos, Samfund


I en ny vidunderlig dokumentarfilm af James Corbett, der burde være obligatorisk for alle, der ønsker at forstå verden.

James Corbett har boet og arbejdet i Japan siden 2004. Han startede 'The Corbett Report' i 2007 som en afsætningsmulighed for selvstændige og kritiske analyser af politik, samfund, historie og økonomi. Siden da har han skrevet, indspillet og redigeret over 1000 timers lyd og video for webstedet, herunder en ugentlig podcast og flere fælles online video-serien. Han producerer video rapporter GRTV, og BoilingFrogsPost.com. James Corbett er også en sød samtale objekt, når de store globale medier spekulerer på, hvad der sker i verden, så er James Corbett første de kontakter, også når de store globale begivenheder som er James Corbett den første de kontakte for at få faktuelle objektive og neutrale analyser. James Corbett er også en selvstændig alternativ nyhedskilde, udelukkende med støtte fra læsere / lytters hjælp. Han udgiver podcasts, interviews, artikler og videoer om vigtige emner af 9/11 sandhed, falsk flag terror, politi, magt, geopolitik, centralbank bedrageri og meget mere.

Dokumentaren viser, hvordan Oligarker som John D. Rockefeller gik fra $ 1.000 til at eje hele verden, men det stopper ikke der, det næste mål er at skabe en grøn verden, hvor alt naturligvis udfases og erstattes med deres egne gensplejsede planter, dyr og mennesker med de "rigtige" egenskaber.

Fra gårdmanden til farmaceutiske industri, fra diesel til lastbil, fra rørledninger til plastprodukter, er der områder af vores moderne liv, der ikke er berørt af olieindustrien? Historien om olie er historien om den moderne verden. Og det er historien om dem, der formede vores verden, og hvordan olie oligarker som Rockefeller, Rothchilds og den britiske og hollandske monark er på randen til at tage monopol på selve livet.

https://www.youtube.com/watch?v=ySnk-f2ThpE
https://www.youtube.com/user/corbettreport/videos
http://www.boilingfrogspost.com/