January 03, 2016

Afkalkning af ens Pinealkirtle, hvordan vi forebedre vores vej til Ascension, åbning af pinealkirtlen- Koglekirtlen - 3. Jan 2015 ( Erin Janu - 2 Million Views on Youtube!!)

Udgivet første gang 25 August 2014 af Verdensalt

Blev overrasket over denne korte Youtube video, sat sammen af en teenager ved navn,  Erin Janu, og hendes viden om Pinealkirten, generelle livssyn om spiritualitet. Fysiologiske funktion af pinealkirtlen har været ukendt indtil den seneste tid; Melatonin – vores indre ur. Vi har i vores pinealkirtel på undersiden af hjernen et ”livsur” eller et ”tredie øje”, der gennem sin døgnrytme programmerer både sexual- og immunfunktionerne, bl.a. gennem brisselen (thymus). Der foregår en neuro-immun-modulering og overordnet styring af hormonerne, der ændrer sig cyklisk gennem døgnet. 

Jeg forestiller mig, vi alle kan åbne Pinealkirtlen via vores tredje-øje, tunnellen mellem det fysiske og den spirituelle verden. Det tredje øje styrer de forskellige biorytmer af kroppen. Hvis vi er de-aktiveret, overgår vores system til en Zombie tilstand. Den trance af sløvhed, frygt, angst, depression, sygdomme, manipulation, uvidenhed og livet i vores 3D - basal set. Hvis den er aktiveret, når det tredje øje åbner, kan det føles som et tryk ved bunden af ​​hjernen. Vores bevidsthed og sanseoplevelse kan drastisk forandre sig til det bedre, hvis vi arbejder gennem meditation, yoga og andre ting. Rigtigt mange mener, det er hele grundlaget for at højne vores frekvens, vibrationer og bevidsthed mod Ascension og 5D. Min egen åbning, ihvertfald starten på denne process, var under Kriya Yoga for mit tredje-øje. Pinealkirtlen er først nået mit bevidsthedsniveau indenfor de sidste par år. 

I kan læse hele artiklen her Af Kathleen W - http://agarthaournewhome.blogspot.dk

Herunder Youtube videoen af Erin Janu, en Quick-guide til udresning eller afkalkning kan forebedre vores modtagelse via Pinealkirtlen gennem vores vaner, højne vores frekvens, hvordan vi spiser og lever. Det er ingen hemmelighed hvor farligt flour i tandpasta er, som også findes i specialfremstillet madvarer for ens krop og koncentrationen af tungmetaller så som kviksølv. (Kviksølv som også findes i dine plomber i tænderne)

Now seen more than 1,5 million Youtube viewers