Jan 20, 2015

(Repost & Reblog) - Destiny: Frihed for alle jordens børn - Januar 20, 2015

** Vores sjæl og oversjæl er hovedsagelig et mellemliggende niveau, der eksisterer mellem vores Højere Selv og vores menneskelige selv.


Jeg er stor tilhænger af John Gray og hans bøger som denne: Børn er fra himlen (Hjælp dine børn til at blive samarbejdsvillige, selvsikre og hensynsfulde)

John Gray og Anat Baniel har lavet 20 lektioner/forslag til forældre1. Kommunikation og håndtere stress

Jeg har forsøgt at oversætte nedenstående budskab til Dansk. Det handler om empati og næstekærlighed mod dyr, børn. Dine menneskelige hjerne har aldrig været et organ i beslutningsprocessen. Kun et hjerte kan kende sandheden, fordi kun et hjerte kan føle empati, og kan afsløre den sande natur af et andet væsen. Søgen efter vores manglende empati og næstekærlighed for alle levende væsener på Jorden. Ser du, alle skabninger, al bevidsthed, menneskelige og ellers, længes efter fred, og frigivelsen fra lidelse 

Transcribed by Kathryn E. May, September 1, 2014, 5 pm., New York

Destiny:


Jeg er Destiny. Jeg er Higher Self of the one **, der kalder sig Noeve. Hun er 5 år gammel, og hun / vi bor sammen med sin mor Gabriella og hendes adopterede bedstemor, Kathryn. Jeg kommer i dag for at bringe et budskab til alle børn i verden. Jeg håber, at de voksne læser dette vil kopiere det og læse det op til de børn, de kender. Det betyder ikke hvilken alder "barnet;" er på, hver enkelt af jer på planeten Jorden er en af ​​Guds børn, og du har alle brug for at høre de ord, jeg taler på dine vegne. Jeg sætter pris på muligheden for at sende denne besked til dig via Kathryn. 

Elskede børn, jeg kommer til Jer direkte fra Gud, den Store Kilde fra den Centrale Sol. Hver og en af ​​jer blev valgt specielt at komme til Planeten Jorden på denne tid til at handle som Guds særlige sendebud, for at bringe kærlighed og lys til Jorden i dette vigtige tidspunkt i historien. 

Der har aldrig været sådan en forunderlig tid i planetens historie, den som vi kender som Terra (Jorden). Mange ting ændrer sig i disse dage; nogle du kan se og nogle du kan kun føle i jeres hjerter og i jeres intuition. Du kan mærke det, hvis du lægger mærke til de følelser og fornemmelser inde i din krop. Jeres kroppe er ved at ændre sig, fra dag til dag. Jeg tænker ikke kun den sædvanlige voksende og skiftende, healing og aldring. Det er meget dybere end det.

Lad mig minde dig om de ting, du måske har følt på det seneste, som er den følelsesmæssige reaktion på din krops forandringer. Måske har du været lidt sur, rastløs og sorterende. Du har sikkert taget dig selv i, at tænke på ting som er uretfærdighed, urimelige hændelser, hvor du så nogen bliver mishandlet. Måske var du den ene der bliver mishandlet og det føltes utåleligt for dig. Måske var det et eksempel på børn, der bliver misbrugt, eller sult rundt om i verden, der gjorde du lyst til at græde af smerte, til at stemple din mund og kræve bedring for dem, du oplevede, der lider.

Disse er normale reaktioner, elskede menneskeheden. Du er netop nu ved at vågne til at føle de magtfulde følelser af empati, som er blevet undertrykt så længe. Du kan sandsynligvis ikke huske, at et spædbarn på hospitalets fødegang, men hvis du gjorde, ville du huske, hvor forfærdeligt det føltes for dig at høre en anden baby græder. Det smertede dig så meget, at du ville begynde at græde i sympati med den, der kaldte ud i nød. Mange af jer besidder stadig denne kvalitet af empati, men det er en vanskelig følelse at håndtere, når du bor i en verden, der administrere straf og grusomheder, som den normalen.


Du kan sikkert finde dig selv tænke, du er svag, eller for følsomt, hvis du er blevet latterliggjort for dine empatiske måder. Må ikke tillader dig selv at falde i den slags selvkritik eller misbilligelse. Sananda fortalte dig i går i sin "Fireside Chat", som du skal ophøre og afstå fra enhver form for selvhad, uanset hvor mild eller uskadelig de måtte synes.

Jeg er her for at minde dig om dette ene: 



forklejne din evne til empati, som er en form for dyb psykisk forbindelse til andre, er en parodi. Det vrænger på en af de største gaver Gud har givet menneskeheden - evnen til at føle, hvad andre føler med stor nøjagtighed. Det er et talent af hjertet, og det virker til at guide dig i alle dine interaktioner med andre. Jeg giver dig mulighed for at føle andres følelser, og i forlængelse heraf, at kende deres tanker, på en generel måde. Hvad kunne være et bedre grundlag for at stadfæste dine valg i livet om, hvem du ønsker at vælge som din partner, din ven eller din forretningsforbindelse?

Du er blevet bange for denne store evne, fordi du ikke var i stand til at forblive forankret i din egen "SELVET" samtidig opleve de intense følelser omkring dig. Det er en færdighed, der skal praktiseres og fremmes i hele barndommen og bekræftet i voksenalderen, hvis du er for komfortabelt med at udleve følelse du erfare i selskab med andre. Det har været vanskeligt for dem af jer, der blev undervist at skjule dine følelser, eller afvise din intuition til fordel for "at finde ud af" den bedste måde at foretage dig i livet. I stedet for at følge dine mest elegante og kraftfulde evner, har du udskiftet det med en "tænker" - den isolerede del af din hjerne, der var beregnet til mindre opgaver, gerne som tilføjning af kolonner af tal og huske store mængder af praktisk information.

Dine menneskelige hjerne har aldrig været et organ i beslutningsprocessen. Kun et hjerte kan kende sandheden, fordi kun et hjerte kan føle empati, og kan afsløre den sande natur af et andet væsen.

Dette er en af de grunde til, du er blevet så løsrevet fra andre Jordiske væsener. Du er i stand til at sætte dine dyrevenner i små kasser i Zoologiske haver og akvarier og se på dem med nysgerrighed, men føler ikke noget af det, de føler, at der i fangenskab, der lider lige under din angiveligt anerkendende blik. Endnu værre, du giver dine "tamme" dyr som høns, køer og lam at være overfyldt "som kvæg" i bittesmå kasser, fodret med fedt-producerende "foder" (snarere end fødevarer), og hormoner, mens de opfedes til, for at blive grusomt slagtet for dig at spise. Deres forhold er så beskidte og usunde, at de skal fodres med en stabil forsyning af antibiotika for at afværge infektion længe nok for dem at afslutte deres korte og elendige liv i fangenskab.

Den elendighed af alle disse dyr har skabt en mørk sky af smerte-energi, som svæver over jorden, vejer på hjertet på alle, der bebor planeten. Deres medskabninger føler smerten og drives til aggression, angribe hinanden som du angriber jer og dem. Det er blevet en feed-back loop af elendighed og vold, som berører alle væsener i dens atmosfære. Selv vejret, som du har fået at vide, er gennemsyret af energien af vold, der producerer langt større turbulens i form af orkaner, vulkanudbrud og tsunamier, end du ville opleve ellers.

Ser du, alle skabninger, al bevidsthed, menneskelige og ellers, længes efter fred, og frigivelsen fra lidelse. Det er Guds måde, og menneskeheden vil ikke være tilladt at fortsætte i det uendelige at misbruge din elskede planet og alle hendes skabninger. Du ser resultaterne af denne adfærd i de sygdomme, der plager menneskeheden. Alle er et resultat af at blive udsat for lidelse, enten deres egen eller dem omkring dem. Ser du, din empati fungerer på denne måde, uanset om du forstår det eller ej.

Du kan ikke leve i en "børnehave" - hele din Planet - hvor millioner græder, og ikke mærker virkningerne af deres tårer i jeres egen krop. Dit hjerte registrerer smerter omkring dig, selv når du forsøger at ignorere det og vender sig bort, i den tro, at du ikke har nogen magt til at ændre, hvad der ikke er under din direkte kontrol. Selvfølgelig var en idé, som blev implanteret af de mørke, og det har skabt den epidemi af "hjertesygdomme" så mange lider nu. Det er ikke sandt. Du, som en enkelt menneske, har stor magt til at manifestere den ændring, du fokuserer på med faste hensigt og følelse.

Du behøver ikke at nedbryde dørene for alle zoologiske haver og dyrefabrikker for at stoppe disse grusomme praksis. Du behøver at ophøre med at støtte dem og opfordre alle, du kender, blidt og med tålmodighed, for at slutte sig til dig i det daglige meditation at bringe kærlighed og lys til alle Guds børn og børn, mennesker eller på anden måde. Dyrene blev ikke placeret på denne jord plan, så du ville nyde hvordan "søde" de er. De er her for at hjælpe dig med at lære Guds veje. Du vil se, hvordan de ændrer sig, hvordan de også er i stand til at vende sig væk fra vold og aggressiv adfærd til at blive den vegetariske ledsagere, de vil være som deres DNA også ændres ved de indgående energier fra den centrale Sol og deres nervesystem er i stand til at udvikle sig i en rolig og kærlig tilstand til at matche din egen.

I er dem, der blev skabt i Guds billede for at få herredømme over Jorden, men "herredømme" betyder ikke licens til at gøre, hvad du vælger, uanset den ødelæggende indvirkning, det kan have. Det betyder, du er stewarderne, der er udpeget til at administrere til Jordens behov og omsorg for trivsel af alle skabninger, herunder selv. Så du ser, min bøn her er for alle børn i planeten Jorden, uanset hvor lille og hjælpeløs, at lille kunne være.

Et grædende barn skaber en hjerteskærende pull for dem, der er til stede og "i deres rette sind." Hvorfor kan du ikke høre råbet af den lille kalv, når den er taget fra sin mor, eller titter af kyllingerne, når de opstår fra en inkubator-opvarmet skal, uden nurturance af moderens varme tilstedeværelse? 

Hvorfor skulle nogen barn fødes uden moderen, eller taget væk for at blive forældreløse, deprimeret og ængstelig, mens moderen sukker i fortvivlelse og ensomhed?

Jeg bringer dig budskabet om vores højt elsket lille Noève, mesteren af alle børn, der er her for at skabe verden på ny under hendes kærlige blik. Alle børn fortjener en lykkelig barndom! Hver eneste! Når Noeve ser på verden, hun ser alle Livet som lige, fortjener, værdig. Der er ingen forskel, om det er dyr, menneske, insekt, fugl eller fisk. Alle væsener er elsket af Noeve og af Gud, og derfor må blive elsket af menneskeheden, hvis du er til at nå det herlige Ascension, du har ønsket at for jer selv.

Kan du virkelig tror, du kan hæve din vibration at stige op til højere dimensioner samtidig fylde din tallerken med kogt ko (lad os afstå fra navngivning ko kød med navne som "bøf" og "hamburger." Det er kødet af koen.) "kalvekød" er kroppen af barnet ko. "Lamb" er kødet af barnet får, og så videre. Lad os være ærlige om de barbariske praksis, som blev fastlagt ved de mørke så længe siden.

Mælk og andre mejeriprodukter bør kun træffes efter at barnet er vænnet fra, og med tilladelse fra moderdyret, der kan generøst vælge at tilbyde hende rå mælk til hendes menneskelige venner for en tid, ud af hendes naturlige evne til at føle kærlighed og venskab med andre arter. Skal menneskeheden blive bedt om at vise mindre hensyn til deres dyrevenner end koen eller geden viser til dem?

Vågn op til dine sande natur, kære menneskeheden. Tag din plads som leder af den frie verden - hele den naturlige verden. Det er jeres fødselsret at blive den herligt empatiske, følsomme og dybt intelligente væsener, der vil blive pålagt at trivsel for alle. Hæv jer over de gamle traditioner, som blev tvunget på verden før du blev født. Det er tid til at opleve din gruppe bevidsthed, der indebærer en mulighed for at føle empati over for alle levende væsener. Når du virkelig hæve dine vibrationer at se din slægtskab med alle ting, vil du blive forfærdet ved tanken om at fængsle spise dine venner.

Deltag sammen med os at forestille den nye guldalder, hvor alle er virkelig lige, og ingen er i trældom til andre. Det gælder frihed, fred i sindet og ubetinget kærlighed.

Tak for at kommunikere med mig gennem denne meddelelse. Jeg er her for at tjene jer alle. Jeg er Destiny, af familien af din Jordens Sol, og jeg elsker dig uden ende.

Transcribed by Kathryn E. May, September 1, 2014, 5 pm., New York
Like us on Facebook: Healing For Ascension Tour
https://www.facebook.com/pages/Healing-For-Ascension-Tour/631766556869814
Join our Facebook Healing For Ascension Tour Group
https://www.facebook.com/groups/268493096648640/
Book by Kathryn E. May, PsyD: Who Needs Light?
http://whoneedslight.org/bookandauthor.html
Subscribe/Sign up to these messages
http://whoneedslight.org/page/482458226.html
Archives of written channelings
http://whoneedslight.org/page/482459648.html
Permission is given to copy and share these message, providing they are presented in their entirety without additions or deletions, and credit is given to the channel and to the website, www.whoneedslight.org.
I, NANCY, MUST ADD A PLEA FOR SUPPORT OF REV. KEVIN ANNETT’S WORK
TO STOP THE SEX TRAFFICKING AND RITUAL TORTURE & MURDER OF INFANTS AND CHILDREN
AT SATANIC MASSES.