Jan 19, 2015

Menneskets Opstigen og Åndelige Hierarki - 19 Januar 2015

Udgivet den 19. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Vær opmærksom på, min forsimplende version af Det Åndelige Hierarki med pyramidediagrammet kan gradbøjes og fortolkes på forskellige måder. Min er ikke entydigt korrekt i andres vurderinger. Det er en god ide, at sætte sig ind i Bevidsthedsudviklingen, den Esoterisk filosofi og Visdom, Antroposofi samt Det Hierarkiske Princip.
Forståelsen, at alt i universet er energi, og at al energi er på forskellige niveauer af vibrationer og frekvens, angiver, at alle planeter og deres indbyggere vibrerer på forskellige niveauer

Alt i universet er skabt ud fra de rene lys elektroner kendt som ''kroppen af Gud'. Disse elektroner udgør atomerne i den fysiske verden. Den geometriske udformning og hastigheden af handling omkring den centrale kerne (plus andre faktorer) bestemmer hvilken type atom og dets hastighed på en vibration. Planeter, mennesker, dyr, planter, træer alle udsender en bestemt sats for vibrationer. Pyramidediagrammet viser lysspektrets tæthed (Density), jo tættere vibrationsniveauet, des laveste niveau i lysspektret.

I modsætning til Densivitet, omfatter Dimensioner hele realiteter og overlapper hinanden. Lavere dimensioner er indeholdt i højere. For eksempel den tredje dimension indeholder de nederste to (1st+2nd).

Gode sider og kilder som kan hjælpe dig igang med vores Spirituelle Guider, Åndelige Hierarkier, Vores Chakras, Reinkarnationsprincippet, Karma, forståelse for Universet energi, Oneness og meget mere!   
http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page