Jan 19, 2015

80 personer ejer mere end 3,5 mia fattige eller rigeste 1% ejer mere end halvdelen af verdens rigdom i 2016 - Oxfam Jan 19, 2015



Rich Mans Trick 

Vælger man at se på DR's undersøgelseWorld Economic Forum i Davos eller Credit Suisse rapporten er det næsten indlysende, de rigeste bliver rigere og de fattigeste, fattigere.
12.000 milliarder kroner. Så meget ejer de 80 rigeste mennesker i verden. Og det er lige så meget som hele den fattigste halvdel af jordens befolkning - mere end 3,5 milliarder mennesker - har af værdier.

Det viser en ny opgørelse, som den internationale organisation Oxfam har lavet, i anledning af at ulighed er på dagsordnen, når klodens mest magtfulde mennesker mødes i Davos i Schweiz fra på onsdag - DR Nyheder
Af en eller anden absurd grund har DR ikke inkluderet den vigtigste familieforetagen som styrer verden med hård hånd - Kan du sige Rothschild Dynastiet? Rothschilds formue er langt over $1 Trillion.

Dog er Bill Gates øverst på listen, som også er den mest Illuminati indspirret af alle. Undersøg det selv, har masser af rapporter her på min blog. DR kender jo nok ikke hele sandheden om London City Bank Centrum og Vatikanets City State. Vidste du at Dronning Elizabeth II af Storbritannien, har en personlig nettoformue på 550 millioner dollars, hvis hun ikke har mere, det er ikke alt vi ved.

Herunder en af de bedste videoer på nettet, som viser omfanget af amerikanske Wealth Inequality. Få et realitetstjek på økonomien!