Jan 12, 2015

HumansAreFree: The Music Industry is Fake! Here's the Evidence - Jan 12, 2015

Hvad er fup og hvad er fakta? Hvad tror du? Til alle de mennesker som betalter op til 1000 kr. for udenlandske popstjerner så som Madonna i Parken, håber jeg selve showet er godt, fordi de synger ikke live. De benytter sig af Autotune, som ikke er en nyhed, nu begynder man bare at snakke om det i PD - selve svindelen altså.

Lidt mere data: Autotune er baseret på såkaldt fase-vocoding-teknologi. Autotune- software analyserer tonehøjden i en sangstemme og resyntetiserer autotune-lydens data til den rigtige pitch. På den måde er autotune en type vocoder (voice coder). Dog en lidt anden type end den, man kender fra ovenstående eksempler. Selv om autotune i den brede offentlighed er bedst kendt for sin forvrængende effekt, er det faktisk i det skjulte, at den bruges i størst omfang, hvor den benyttes til uhørbar pitch-korrektion. Den kan justere en falsk tone til den nærmeste rene halve tone, og bruges primært af pladeproducere til at rette forkerte toner eller enkeltstående fejl på vokal-indspilninger. Synger man imidlertid mere end en halv tone falsk, vil programmet ikke være i stand til at få melodien til at lyde rigtig. Det er desuden muligt at skrue op og ned for effekten, således at stemmen lyder mekanisk og "robot-agtig" ved fuld effekt.
Det sker fordi, autotune derved fjerner alle overgange mellem tonerne, og det er den effekt, Cher og Olsen-brødrene benyttede sig af for over ti år siden, og som i løbet af de seneste år er blevet så populær i pop og hiphop. På album som Kanye Wests 808s And Heartbreak, T-Pains Epiphany og Lil' WaynesRebirth er stort set alle de vokale bestanddele af pladerne søbet ind i overdrevet autotune, hvilket har medført rynkede pander hos flere anmeldere, men begejstring hos pladekøberne, der har taget den overdrevne brug af autotune særdeles godt til sig. 

Historien går, at den overdrevne brug af autotune på Chers Believe egentlig var en fejl, der skulle slettes fra nummeret, men at Cher, da hun hørte resultatet, insisterede på at beholde effekten.

Suspekt- og Selvmord-medlem Rune Rask, der også har produceret numre for kunstnere som Clemens, Johnson og L.O.C., benytter ofte autotune i sine produktioner

We all know that our favourite artists have great voices right?

Wrong!

This video from RT, reveals just how corrupt the music industry really is and how anyone can sound like a professional.

So, what's the use of these puppet "artists", other than using them to take away from us the little money that we have, in exchange for some phoney entertainment?


The Romans knew how to keep the masses docile: by providing for them "bread and circuses." Not much has changed ever since, believe it or not. Another reason would be to put subliminal messages into our children's heads and, finally, to perform Satanist rituals on stage
  1. The Beatles Were an Illuminati Creation
  2. The Secret Meeting That Changed Rap Music Forever
  3. The Conspiracy Extends to the Musical Scale
  4. The Healing Energy of 432Hz - the Tone of Nature
  5. John Lennon, Bob Marley & Michael Jackson exposing the Illuminati
  6. Satanism and Illuminati Rituals During the 2014 Grammys
  7. Tupac Shakur: Breaking the Illuminati Oath [Documentary]

By Alexander Light, HumansAreFree.com; - See more at: http://humansarefree.com/2015/01/the-music-industry-is-fake-heres.html#sthash.nIV2OJfa.dpuf