Jan 12, 2015

#Brogate: Kære KronBroBizz, De er endnu engang blevet eksponeret efter Deres bro-fadæse forleden, er det en rimelig opførsel?


Kære Kronprins, Frede, Pingo,

Det viser sig, De endnu engang er blevet eksponeret efter Deres bro-fadæse forleden. Det er ikke første gang, De overser et rødt lys, men måske det sidste? De er ikke over loven, Konprins Frederik. Denne ulidelige snobberi for adelslægtens genklang, må være forbi. De er officer i alle værn, respekteret medlem af eliten og med det, kommer ansvar. 

Selvom De ikke er Konge af Danmark endnu, holder idyllen jo stadigvæk i danskernes hjerte for bevarelsen af Kongehuset. H.M. Dronning II samt Prinsgemalen har en vis magtposition som Pierre Bourdieu kalder for symbolsk kapital. Det er den hårdeste valuta af dem alle, og den er efterstræbt. Synlighed, anerkendelse, agtelse er den magt, som Dronningen besidder i enorme mængder, men hvis man er født til at bade i symbolsk kapital, så er man ikke vant til at kæmpe for den. Når så eksponeringen som magtmiddel devalueres, så er det på sin plads og kommer frem fra gemmerne og sige personligt undskyld for Deres opførsel. Det mangler bare, det er ikke i orden at lade ordensmagter som PET gøre det for Jer. Tag afstand fra Deres nære arrogante slægtninge Queen Elizabeth (Prins Philip blev født som prins af Grækenland og Danmark), som har endnu flere skandaler på samvittigheden.   


Se der var engang De ikke kunne sætte to sætninger sammen, en blanding af øber-bøv og sprogspadser. De har også kæmpet for at finde en mening med Deres liv, et spøgelse, måske var Deres morfar, som spillede et pus, han var en rigtigt vildbasse. Dine 'rå' ungdomsår, partyprinsen med sine branderter, udskiftning af de mange tøsebørn, samt de hurtige biler er et afsluttet kapitel. Det har kronprinsessen Mary fået sat skik på. 


Tiden er inde for at vise omhu, pli og pligt. Det er ingen spejderbevægelse De er medlem af. Måske har De lært et par billige tricks af Gotha Andersen fra Flid, fedt og snyd? Vidste De, der er mange som mener, demokrati og monarki er uforenelige størrelser. Mange der er for afskaffelse af Kongeriget. Danskere skal betale op mod 106 millioner i apanage alene i 2015, stigning på 25 pct fra 2014. Kongehuset er Danmarks øverste myndighed, men derfor er ingen mennesker som er over loven. Heller ikke Dem Kronprins Frederik. 


Gud bevare Danmark, det er ihvertfald ikke Dem KronBroBizz Frederik. 


Frederik & Furious #brogate pic.twitter.com/pk7H2FJaWW