Sep 8, 2014

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 07. Sept 2014

Finansielle Akronymer


Budskabet her er nok "skyd ikke budbringeren" som Susan forsøger at stadfæste for de mange mange utålmodige mennesker, nu hvor RV er blevet udsat så mange gange. ZAP forsøger, at gøre status på alle de STORE forventninger, som mange mennesker der har købt Dinar. Især dem som tjener på at sælge Dinar. Alle tror og mener de er magtfulde og bliver milliardærer, når RV bliver skudt igang og kan ikke se, de selv er i gang med at stille efter Cabal's virkelighed for grådighed og magtvælde. St. German hjælper os at forstå, de penge som evt. tilkommer een efter denne RV, skal bruges nyttigt, humant, ikke på egoistiske formål. Pas på med svinglerne derude, er vel budskabet også. Andre ting ZAP nævner at vi er lige oppe over den officielle udnævnelse af ny PM i IRAQ, samt de 32 ministre som følger. Når det sker, kan en RV bliver effektueret. Indfrielser af de "De Historiske Obligationer" bliver officielt tilkendegivet i denne uge. USN (TRN) vil gøre sin debut om et par dage. Det kan forventes, de lange forventede tilkendegivelse og officielle meddelelser sker i denne uge.    

Fra: 2goforth
Til: 2goforth
Emne: War / No More Trouble--
Dato: Sun, 7 Sep 2014 16:55:10 -0400


 Hilsner,

POOF sagde:

Der er ledere. Og der er ledere. Der er dem, der ønsker at bringe alt frem med en ende på det drama, der bliver levet på den internationale scene. Der er andre, der er endnu bekymrede og tror ikke, det vil fungere. Der er andre, der marcherer frem mod at gøre en forskel. Der er kræfter, negative kræfter, som hvem, du udmærket godt ved forsøger at viderefører med den hensigt, at afspore det hele. Hvorfor er det ikke let at forstå? Hvorfor gøre budbringerne skyldige i fejltagene oplysninger, når disse kræfter er mægtigere end den legendariske sværd, på dette tidspunkt. Jobbet af budbringere er meget sværere og mere alvorligt nedværdigende for dem, der virkelig får meget lidt i forhold til masserne, der er til gavn. hvordan mange nogensinde har givet en skilling til arbejdet i de budbringere, som også skal bevare deres egen vej-- og har fået noget for deres arbejde. Som en del af denne "cadre", så at sige, bestemmer du selv om det du læser virker for dig. Sandheden er sandheden.

Det, der sker nu, er meget positiv, som
absolut bevæger sig fremad .. Hvordan alt udspiller sig, når magthavere bliver involveret, er ikke i hænderne på budbringerne som heller ikke har de nødvendige midler. Fra det tidspunkt dette projekt blev startet har hver person som bliv involveret, fået fortalt på et tidspunkt, deres opgave var, at visualisere dette og som skulle ende med en produktiv, positiv og meningsfuld måde. Det vil det. Og vi håber meget meget snart. Hver person spørger sig selv "Er jeg et aktiv eller en obstruktion til dette projekt?" .. Faktisk holder det det op imod netop det spørgsmål. Hver af vores energiske tanker, der kommer ud har energi, har magt. Og hver eneste af de budbringere organiske liste kender disse folk fra "New Age" som siger, hvad vi holder i tankerne, bliver til virkelighed. , vågn op. Sådanne er verden nu udviklet sig til. Eller transformeret. I de seneste plus 80 år, er der en masse negativitet og negative mennesker som er dukket på markedet. Grådighed regerer. Som du sikkert kan blive enig med. hvor har du været? Grådighed, frygt og uro om at stole fleste processer, markeder, har politik udviklet sig til et niveau, som ikke kollektivt set i evigheder. Og det er den arena, hvor alt dette beskæftiger sig med RV and pakkerne ER NU hvirvlende. Gør dem, der har været involveret i at flytte byggestenene mod en bedre humanity-- gør de bare gøre det formilde ting ved at smide ud bidder ?? Få det overstået? Eller gør de holde fast, fortsætte arbejdet med at lukke kredsløb, smuthuller, finde måder og mennesker - og ja det tager mennesker, gode mennesker, at skabe en turn-around af globale proportioner. Hvis du var dem, hvad ville du gøre?

Hvis alt hvad du ønsker, er at kende datoen for hvornår du kan forvente, så er dette ikke stedet. Så meget som vi, der arbejder bag kulisserne, bogstaveligt talt, ønsker det kunne være sandt. Datoen er tættere på.
Og vi er villige til at holde kursen, fordi vi ved, alt det gode, der er forestående .... P .......

Poof har talt til os alle mange gange om at være opmærksom på, når hajerne begynder inviterer os til at deltage i den ene eller anden måde. Det stigende antal hajer lige nu siger, at vi kommer tættere på at modtage. Hajer kan defineres som intrigemagere, svindlere, slyngler og endda person(er), som projektet selv ærefulde -- meget mindre tvivlsomme ærefulde-- intentioner derfor søger at drage fordel af en anden for personlig vindings skyld.
>
> Det er kommet til vores opmærksomhed, at disse Hajer er stigende der bestræbelser på at overbevise "xx" modtagerne til at give personlige oplysninger såsom deres adresse, etc. Med personlig viden, kan jeg oplyse, at databasen for det større velstands-program er i upåklagelig stand . Kun tre mennesker har adgang til denne meget sikre oplysninger. Alle beder om dine personlige oplysninger på dette kritiske tidspunkt i denne overgang Udvis forsigtighed .. !!!!
>
> HUSK: "Float(Vær yndefuld) som en sommerfugl, stikke som en bi (vær kraftfuld) .... Namaste, Susan

ZAP Siger: