Sep 5, 2014

Salusa via Mike Quinsey. 5. September, 2014


SaLuSa fra Sirus - via Mike Quinsey

Scenen er sat for så vidt, at du bliver løftet op i niveauerne af de højere vibrationer. Vi vil ikke tillade fremskridt, der skal forebygges ved tilstedeværelsen af ​​de mørke, der stadig tror, at de kan arve Jorden gennem enorme fremskridt i deres teknologi. Der er endnu større beføjelser på arbejdspladsen, der vil sikre Lyset altid regerer.

Planen blev fastlagt en meget lang tid siden, og det er nu tid til at rykke det, så at mennesket kan træde fuldt ud på den sti, der fører til opfyldelse. Så du kan se bort fra nogen tegn på det modsatte og ved, at den nye Jord er begyndt at opstå. Med der vil komme alle mulige galaktiske ændringer, der skal bære dig fremad ind i den Gyldne Tidsalder du er blevet lovet.

Du har længe ventet denne gang, og du er blevet valgt til at være forløberne for New Age. Dybt nede ved du, at det er sandt, og da vibrationerne fortsætter med at hæve sig, dit niveau af bevidsthed vil også udvide. En partikel af Gud findes i alle levende organismer, og som sådan vil du altid uforklarligt være en del af Gud. Intet, der eksisterer kan undgå at blive i sidste ende tilbage til Guddommen, fordi I er alle én.


Fortsæt med din egen udvikling og vide, at din rejse er næsten til ende. Hvis du vidste det du har haft af en spændende rejse, med alle de op-og nedture, der følger med livet i den 3. dimension. Du startede ud som et højere væsen det søgte mere erfaring og har rørt dybet af en materiel eksistens.

Du er nu langt fremme på din rejse tilbage til lyset, når du forlader de lavere vibrationer bag dig. De højere dimensioner lokker og du nærmer dig dem som en langt større Lysvæsen end da du først startede ud. Du har udviklet sig i et hastigt tempo, der sikrer, at du er klar til at påbegynde den næste fase i din udvikling fuldt forberedt.

Når din rejse påbegyndte æoner af tid siden,vidste du, det ville være en lang og besværlig vej, alligevel var du klar, uanset erfaring, du har brug for. I den nærmeste fremtid vil du genvinde fuld bevidsthed og fuldt ud forstå nødvendigheden af ​​dine forskellige erfaringer. Endnu en gang vil du heale igen og aldrig for brug for sådanne krævende erfaringer.

Herfra kan du se frem til et stadigt stigende niveau af bevidsthed, mens du nyder en pludselig ændring, der vil sætte fokus fremad ind i et højere niveau af væren. vær tålmodig og vide, at alt går efter planen. Selv de sjæle, der ser ud til at halte bagefter, for blot at færdiggøre deres erfaringer hvad der er et nødvendigt niveau for dem, at udvikle sig på.

Du ville ikke være her på dette tidspunkt, medmindre du var i stand til at håndtere de krav, som den pålægger. Du er alle modige og vidunderlige sjæle, der har ofret meget for at være her, og du vil høste fordelene meget snart. Det hårde arbejde er alle, men over, så fortvivl ikke ved, hvad der foregår omkring dig. Det er tid til at fokusere på dine egne behov, og sikre, at du er klar til de sidste dage af de gamle energier og alt eftersom det omfatter. De nye energier kommer til og hvis din er ens, vil du tiltrække dem og fortsætte med at stige op.

Vi har som du måske ville sige; "fingeren pulsen i jorden" og vi hjælper Moder Jord, som hun også gør hendes forberedelser til at opstige. De nødvendige ændringer er i vores hænder og vi har hjulpet hende med at gøre dem med et minimum af problemer til livsformer på jorden.

Jo mere du kan arbejde i harmoni med jorden, jo lettere vil overgangsperioden være for alle livsformer. Jo mere ekstrem skade er blevet forhindret, som kunne have haft de mest alvorlige konsekvenser, selv at omfanget af at ødelægge Jorden. Imidlertid har denne periode længe gået, men var ikke desto mindre i en periode, hvor mange, der stadig er i live i dag. Efter edikter, der kommer fra den åndelige Hierarki i æoner af tid, vi har instrueret og hjulpet dig, så du har fulgt en mindre skadelig sti.

Selv om der stadig disharmoni på Jorden, der synes at dominere nyhederne, faktum er, at vibrationerne er opløftet og du har bestået den farlige periode. Husk, at vi er alle her for at overvære de sidste tider i den sidste tidsalder. Fred som du forstår det vil pludselig komme ned på Jorden hurtigere end man kunne forvente.

Over dine mange liv du har erhvervet megen viden og din erfaring vil hjælpe dig til at tjene andre. I virkeligheden handler livet om at hjælpe dine medmennesker til at udvikle sig, og wayshowers vil altid vise vejen. De arbejder primært ud over dit syn og er involveret i spørgsmål af galaktiske proportioner. En dag du også vil tage lignende ansvar, men det er selvfølgelig godt ind i din fremtid.

Livet på Jorden ligner meget lidt om, hvordan det vil være i de højere vibrationer, faktisk meget lidt på alle. Men det er erfaringerne, der vil holde dig i god stedet og i stand til at være mentorer for dem, der følger . Der er naturligvis andre ret forskellige livsformer til dit, men den underliggende mål er udvikling, der bringer dig tilbage til lyset. Det er hvorfra du kom, og du vil altid føle en forbindelse med det, og en trang til at vende tilbage til den. Der er så meget, at du har været afskåret fra at sikre dine oplevelser på Jorden er i overensstemmelse med dine behov.

Uden at flette dig ind i de lavere vibrationer, ville du ikke have haft sådan vidunderlige oplevelser og som omfatter alle dem, du anklagede som negativeer også afgørende for din forståelse. Så lad vær med at dømme dem, der stadig er viklet ind, fordi al Deres erfaring er af enorm værdi og alle sjæle gå gennem mange perioder af "trial and error". Hele oplevelsen gør dig klar til at bære andre fremad, og du vil gøre det som en beboer i Lyset. Du må ikke bekymre dig om, hvad der ligger forude, da der altid vil være andre til at tage din hånd og guide dig.

Jeg SaLuSa fra Sirius, en stjerne, der vrimler med liv, der sender sit lys vidt og bredt til at løfte disse sjæle, til hvem det er til fordel. Ganske snart vil du være i stand til at slutte sig til os, og derefter dit liv vil være en stor oplevelse, som du rejser universet.

Du vil blive vejledt af de højere væsener, der kender behovene hos dem, du tjener, og livet vil være spændende og givende. Tro ikke et øjeblik på, at du vil være ønsker for tilfredsstillende oplevelser, og selvfølgelig vil du stadig udvikle sig som du er nu.

Tak SaLuSa

Mike Quinsey